P
Psy
Гостин
Ова е најдобрата тетоважа до сеа шо сум ја видела....
а јас би сакала оваа да ја имам ....

а јас би сакала оваа да ја имам ....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Финтата е да ти значи нешто тетоважата,не да биде идеја на _било_кој_ник_.Јас ќе ти дадам некоја интересна идеја,ама тоа мене ќе ми значи нешто,а не тебе.дај ми предлог, сигурно си поупатена во тие работи, и мојата 2ра варијанта е скорпија да истотевирам исто под лактицата:helou:
оди некој пост погоре и ке видиш дека истото му го кажав...тоа со скорпијата не е лошо,ама мене лично не ми се свиѓа местотоФинтата е да ти значи нешто тетоважата,не да биде идеја на _било_кој_ник_.Јас ќе ти дадам некоја интересна идеја,ама тоа мене ќе ми значи нешто,а не тебе.
За 20 години треба да те потсетува на нешто позначајно,не да биде од мода(читај: курташак)
Најди си нешто шо ти значи и стави ја на пооргинално место,секој втор има на подлактица...
:smir:
да не бидам сватена погрешно,демек некој тату советник изигравам,ама морам да искоментирам...машко со срце-тетоважа? спремен си цел живот срцосан да шеташ????:icon_eek:......ако си женско тетоважата е ок,супер:smir:Планирам тетоважа веке подолго време,и сеуште размислувам каква да стаам али не се брзам ке бидесе мислам за тоа сребреното срце со трајблот али може ке се прадомислам...
![]()
да не бидам сватена погрешно,демек некој тату советник изигравам,ама морам да искоментирам...машко со срце-тетоважа? спремен си цел живот срцосан да шеташ????:icon_eek:......ако си женско тетоважата е ок,супер:smir:
ааабе шо сакаш тоа стај си само глеј да има значење,внатрешна убавина,мотив итн итн...не ставајте клише срања само колку да имате...тоа трајболи,срциња со крилја,орли,мечки,тигри,пајаци...тоа се ми е ѓубре (за мене зборам) u know what im sayin:mist:Значи зборев за Сребреното срце,тие црвените да женски ми се некако и мене.Што знам мене фино ми изгледа,,,:smir:
ааабе шо сакаш тоа стај си само глеј да има значење,внатрешна убавина,мотив итн итн...не ставајте клише срања само колку да имате...тоа трајболи,срциња со крилја,орли,мечки,тигри,пајаци...тоа се ми е ѓубре (за мене зборам) u know what im sayin:mist: