Тетоважи и пирсови - се` за нив од здравствен аспект!

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
ако не стават, скопје му е мамата.. . прво да зберам некоја пара, второ треба некој да ми среди вегата.. :)

а, да, боли многу на веѓа? тнкс 4 д инфо бтв ;)

не не воопшто :):):) јас имам и таму пирс не е нипто страшно :):)

ако не стават, скопје му е мамата.. . прво да зберам некоја пара, второ треба некој да ми среди вегата.. :)

а, да, боли многу на веѓа? тнкс 4 д инфо бтв ;)

Не верувам дека боли, ама заебано е, многу нерви поминуваат од таму. Шансите да закачиш некој од нив, иако се мали, сепак постојат.

Сакам да стам на јазик сега...арно ама се решам по некое време да го извадам...ќе ми остане дупка? За колку време зараснува на јазик?

wow odamna sakam da si stavam na vega no mi e nekako strav da ne boli :), imav edno vreme obetce na nos no mi pomina keifo i tolku sea se zagreav za pirs :)

aj van to ask samtink...

vaka sea... pirs na papok..posle pirsanje ..postoi li nekoja mast so moze da se kupi od apteka za poskoro zazdravuvane i formiranje na dupceto...?

Пирс никогаш.Не сакам да си го дупам телото.
А тетоважа може и ке си напраам обавезно коа ке иам време да отидам у Скопје.
Само не знам,сакам една на ногата и една на вратот.
Боли на врат?

gotovooooooo.. jeeee imam pirs na papok tra lalal lala :) .. so da mu stavam sea u sekoj slucaj:D? :)

Вратот е малце по осетлив, но желбата за да ја имаш тетоважата е најголемa анестезија :)

Иначе најдобра крема за зараснување ( гнојаници) е Гентамицинот:)

gotovooooooo.. jeeee imam pirs na papok tra lalal lala :) .. so da mu stavam sea u sekoj slucaj:D? :)
ЛЕЛЕ!! Сама се испирса?!?!? Нцнцнцнцнцнц леле бреее...Ај со среќа...Ијаа храброст...хмммммм:pos:
Бај д веј пирс на долната усна е ризично?? или под уста,на брадата??
На веѓа веќе знам дека има шанси да се погоди нерв...За ова?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom