Тетоважи и пирсови - се` за нив од здравствен аспект!

• Креатор на темата Креатор на темата Ivy_K
  • Време на започнување Време на започнување
decki temava neka e za prasanja za zazdravuvanje moze da ne me karat za rekalma na drugar mi zatoa.... :):)

pozdravce

decki temava neka e za prasanja za zazdravuvanje moze da ne me karat za rekalma na drugar mi zatoa.... :):)

pozdravce

Не ти е само другар и член на форумов е, само нешто го нема се крие, а инаку можеш и преку ПП да им кажеш.

Не ти е само другар и член на форумов е, само нешто го нема се крие, а инаку можеш и преку ПП да им кажеш.

ауу што терба да значи ова :pipi::pos2: па добро де јас за моја тема пишувам:wink: иначе да им кажав :cheeky1:

A за пирс ан веѓа...Имам слушнато дека ако погодиш некој нерв таму горе ќе трепкаш цело време со тоа око,вистина е??

Или ке трепкаш цело време или никојпат веќе нема да го отвориш !

може бе се али ако се пирсаш под нестандардни услови;) :)

иначе после самиот пирсинг може да се малце насолзи окото и са трепка и тоа некои 12 мин. но ништо не е страшно а ни најмалку болно:)

imam pirs i na jazik i na vegja.........odnosno na vegja resiv da ne go nosam vekje....i ne me bolese voopsto koa se pirsav:D najbitno e da se izbere dobar pirser ko so kaza iva_skorpija:helou:

ти кажав јас нели? или не...
не е битно...
знаеш имам пирс на јазик и се пирсав кај Игор во Skin Art,а тоа се наоѓа во Буњаковец....

се се сoстои од тоа да има профи.пирсер и добар пирс( материјал да е соодветен-титанумски) и полсе малце останува на нас за хигиената и негата:):):)

а вака едно прашање, сакам да се пирсам на јазик ама проблемот е во тоа што јас и од најмало гризнување ми се појавуваат оние мали ранички во устата ( авти ) ептен ми е осетлива, што значи имама слаб имунитет на бактерии во устата... и сеа замисли од најмало гризнување авта што ми седи една недела и умирам од болка а цела дупка на јазик? :nesum: :nesvest:
некој совет ? препорака?

а вака едно прашање, сакам да се пирсам на јазик ама проблемот е во тоа што јас и од најмало гризнување ми се појавуваат оние мали ранички во устата ( авти ) ептен ми е осетлива, што значи имама слаб имунитет на бактерии во устата... и сеа замисли од најмало гризнување авта што ми седи една недела и умирам од болка а цела дупка на јазик? :nesum: :nesvest:
некој совет ? препорака?

?????? па што прашуваш НЕ СТАВАЈ !!!

eeeeeeej sakam pirsovi sega za sega imam 2..edniot sama si go stavev..imav i na papokot sama si go stavav ama go izvadiv...mama koga vide zbesnaa...a sega lagam na jazikot eden da bapnamm eden:)

A за пирс ан веѓа...Имам слушнато дека ако погодиш некој нерв таму горе ќе трепкаш цело време со тоа око,вистина е??

aaa vistina e deka moze... ali ja imam na vega ii ne mi e nisto..:) a koga ke ti go stavat ne ni boli nitu pa solzi okoto...:)

Една молба.. Сакам да се пирсам на веѓа ама незнам каде.. Ако може некој да ми каже кој пирса добро, со искуство(особено ива)..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom