Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
se spremam odamna da si napravam trajna.najverojatno nema da ja stavam na mesto kade sto sekoj ke moze da ja vidi!

se spremam odamna da si napravam trajna.najverojatno nema da ja stavam na mesto kade sto sekoj ke moze da ja vidi!

Зошто да не ја ставиш на место на кое ќе се гледа?
Ако стварно ја сакаш тетоважата си “заљубен“ во неа не треба да ја криеш,направија кај некој професионалец фрли некој денар појќе и уживајси:)

деновиве т.е. накај 15 август ќе се тетовирам трајно на десното рамо. се на се ќе ме фати околу 1800 денари, сликата ќе биде оваа
eagle.jpg

минатата недела си закажав, имав опција за привремена која ке ми траеше околу 6-7 месеци а цената е приближна... :)

е сега имам и друга опција, можам и оваа слика да си ја истетовирам во боја која е и многу поубаво ќе излгеда само што ќе ме чини некои 3300 денари и ќе биде 3 пати помала
168p.jpg

а кај лентата доле под орлето, можам да си напишам некое мото или пак името на љубената :)

сеуште сум во размислување и собирање пари.

деновиве т.е. накај 15 август ќе се тетовирам трајно на десното рамо. се на се ќе ме фати околу 1600 денари, сликата ќе биде оваа
минатата недела си закажав, имав опција за привремена која ке ми траеше околу 6-7 месеци а цената е приближна... :)

Ауууууууф ме погоди сеа:vozbud:

Немав доволно пари инаку во Охрид не ми бегаше една тетоважа а толку сакав да ставам:(

а знае ли некој во Скопје студија за тетоважи освен тоа до Браво и тука до Сок банка што е?... можеби ке најдам некаде поефтино :)

Во ТЦ Буњаковец имаш Скинарт мислам дека се викаше. Членот Boogie од форумов е тој што таму тетовира.

Mnogu sakam tetovazi i ako nekogas si stavam ke si stavam nekoj zmej.I se razbira ke bide trajna.Ovie so se privremeni ne se tetovazi.Se znae sto e tetovaza.

Ајде кажувајте места за тетовирање да си здрвам една сакам!

Во ТЦ Буњаковец имаш Скинарт мислам дека се викаше. Членот Boogie од форумов е тој што таму тетовира.
па реков, освен таа до браво - т.е. во тц буњаковец и таа кај сок, дали знае некој др?

Ајде кажувајте места за тетовирање да си здрвам една сакам!

па можеш на рамо, позади на грб, на груда - доколку си развиен...

Јас немам тетоважа иако неколупати сум размислувал за тоа! Неее бе не е тоа за мене.:toe:

Некрофолија сигурен си дека сакаш да носиш кукаст крст на себе?

Necrophilia stvarno ima mn bolji tetovazi.. Ovie mene bar licno ne mi se svigaat bas.. Razgledaj pred da stajs neso i razmisli ipak ti e za cel zivot.. Ili za LASER :D

Мислев на студија за тетовирање да кажете кај има во Скопје!

Kaj Simon mozete da se tetovirate na leninova e deckoto ...

I razmislete na toa sto sakae da stavite za cel zivot!!!!

od iskustvo kazuvam (5 god tetovirana i pirsana) ....:salut:

За почеток би ставила привремена тетоважа, па ако ми се допадне зошто не и трајна?
Сакам нежни и еротски тетоважи :) секако доколку си ја ставил ако има некое значење за тебе, а не онака ради мода...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom