Тетоважа, трајна или привремена?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување

Тетоважа, трајна или привремена?

• Трајна

Гласови: 224 58,2%
  • Привремена

Гласови: 107 27,8%
  • Никаква, не би ставил/а тетоважа

Гласови: 54 14,0%

• Вкупно гласачи
    385
Trajna tetovaza i toa vakva
ct-tatoo.jpg

Обожавам трајни тетоважи еве има една ставено пред 4 год,сега ке ставам уште една (некои матрици (0 и 1) :)
PIC00087.JPG

Ако дое ред да стаам тату би стајл трајна овие другиве некако ми се децки и ме потсеќаат на оние мастикине со тату шо идеа шо се преа со вода :)

кинеска буква на рбетот,филм ми е тоа! морам да си ја реализирам идеава, а иначе гласав за трајна,сеа ке праиме селски работи,ке си напишам RealGirL на половина и после ке ја избришам па после ке си купам мастика со тетоважа и ке си залепам срценце на рамо:cuc:

Привремените тетоважи само ке ги засакате а после веке ја нема.Супер е трајна или воопшто немој да ставаш тетоважа јас имам многу трајни тетоважи а и светло таттоо е ок како оваа.
scorpionlite7ik.gif

scorpionlite0ge.gif

trajna . imam vekem dve , i planiram treta :) ( se nadevam i posledna )

Boogie напиша:
Привремените тетоважи само ке ги засакате а после веке ја нема.Супер е трајна или воопшто немој да ставаш тетоважа јас имам многу трајни тетоважи а и светло таттоо е ок како оваа.
scorpionlite7ik.gif

scorpionlite0ge.gif
Кај има вакви светло татоо? не сум сретнал до сеа а ми изгледа ептен cool

Prekoc напиша:
hmmmm, jas samo edna ti znam, koja ti e vtorata? i sto ti e plan za treta?

ti ja znaes vtorata , a prvata ne ja znaes :) na desnata noga dolu nisko imam crna ruza istetovirano ... tretata planiram nesto vakvo
Pfoten.jpg
samo dolu nisko na stomakot

Во план сум да земам оваа година и јас вакви бои за тетовирање но незнам каква би била заинтересираноста,со привремените тетоважи се случи крах - сите ги сакаа а кога видоа дека е поубаво да се има трајна сите ставаа трајни тетоважи

jas bi stavila privremena zatava so moze lesno da se predomislam i posle moze da mi bide kivo, na izgled poveke mi se dopagaat trajnite ama glasav za privremena:)

не знам....до лани сакав трајна и бев решена, ама не знам зошто се предомислив...сакав да си стаам на пределот кај кичмата доле и си ставив, ама привремена.....после ми помина меракот, ама сега сакам пак...трајна не верувам дека би ставала...

TRAJNAAAAAAA definitivno!!! Privremenite se kako lizenje seker preku staklo! Gi imas ama i ke gi nemas!:) Imam i ste ke si stavam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom