Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Немој само запче, фати некој прамен коса повеќе, колку за надоградба да имаш :)

:pos: Кога бев 6 одделение ''си се сакавме'' со едни деца од другиот клас.. а девојчињата беа многу љубоморни и често се каравме чиви се :pos: .. а инаку вистина е ниско да се караш/тепаш за дечко или девојка... Или е мој или не е.. ако сака да биде со мене ќе биде.. а ако не... па јбг, тоа е тоа.. немам намера да се тепам со некого. И да ми се врати.. што дека ќе бидам со него..кога знам дека не ме сака :toe:

Слушам мене ќе ме тепале :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
:tapp:

Никогаш не би се, смешно ми е да се расправам, а не па да се тепам. Тепање бееее :pos:

Лелеееееееееееееееееееееееее... ауууууууу ми се дига косава кога гледам овааа... свашта ееееј... ненормална работа..колку е само ниско, простачки..ууф!!!
FLiX, ти присутен да не беше на тепачкава ? :):)

Podrzuvam, odnosno da se tepaat dve devojki za mene :pos2: . Ama ja za niv ne

Лелеееееееееееееееееееееееее... ауууууууу ми се дига косава кога гледам овааа... свашта ееееј... ненормална работа..колку е само ниско, простачки..ууф!!!
FLiX, ти присутен да не беше на тепачкава ? :):)

За среќа не , се срамам што во Битола има вакви работи :tapp:

Баш е кул...
Утватри зависи од ситуација,ако гледам дека ми фаќа око дека можам да наплескам,не се мислам многу околу то.
Зошто тоа би било некултурно ако некој ми значи,секако има многу разлчни ситуации

Takvite tepacki se bezveza.Ednostavno nema potreba poslem koga ke se setat za so se tepale ke si se smejat samite.Abre aman ako se skaravte se skaravte :toe:ke si najdis drug/a ama nema potreba da se tepas.

Јас никогаш не би се тепал ... ак таа ме сака ке е сомене ак не нек ми кажи и се најдобро во животот ал да се тепам нема резон ... со сила убајна небидвит (што би декле охригани :))

Никогаш не сум се тепал во живот а за девојка ич,затоа што тоа е многу ниска работа и од едноставен заклучок ако не сака да биде со мене т.е.си нашла друг со среќа нека и е толку од мене.

Имам млатено еден будала што зеде да ја малтретира другарками пред мене.
За женска се немам тепано...што знам зависи од ситуација. Ако ме снема на 5 минути и друг некој почне ептен видливо да ја замара физички тогаш мејби...ама пак викам за да дојде до тоа треба ептен глупа ситуација да биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom