Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Pa toa e najprosto nesto sto sum slusnala do sega..Sum bila prisutna na takvi tepacki i sto...katastrofa...samo ponizuvanje i nisto drugo..Jas nikogas ne bi se spustila na tolku nisko nivo za da se tepam za nekoj decko zasto ne e zasluzil..a ni devojkata ne e kriva ..zatoa nema za sto da dojde do tepanje...:poss:

aj ne .....toa ti e klasicno spustanje na low level i diganje na akciite na deckoto ili curata ... te molam ajde ke se tepam za zenska (toa bi go napravil u slucaj nekoj ako izede golemi OGROMNI go*ma za devojka mi) ... ali aj gluposti

Da se tepam za devojka ... NE ... i se nadevam deka nam da iskoci nekoja ekstremna situcaija vo koja moram da vlezma vo tepacka.
Inaku ne bi pagal na tolku nisko nivo da zemam da se stepam za devojka so nekoja druga osoba radi toa shto jas ili nekoj druga ne e so devojkata . Gima milion u svetof i SEKOGASH IMA PODOBRO OD NAJDOBROTO.
Na kraj kraeve mozeme verbalno da se reshi shto i da e.

Nikad ne bi napravila vakvo nesto za masko pa ako saka na trepki neka mi se obesi:)

Глупаво е да се тепаш за девојка, она ако сака со друг отворена врата и нека ја затвори за секогаш, е сега ако некој физички ја нападне тоа е друга ситуација

Ja porachaf ubiec za eden coek .. sho ke plati skapo vo zivoto za toa sho mi go napravil :) aHAiAhaiAH.. shala na strana .. mala sum za tepanje.. ni sum tepala nema ni da pratam drug da se tepa za mene .. Nema da se sluchi :)

Би се тепала само за некоја другарка,ама за дечко никогаш.

Што??? Тепачка???
Носи го бре,што даље,то боље!!!

Мирно се повлекувам,не прашувам,не кажувам. Ќутам,боли,трпам,преживувам.
Нека се тепаат други.
За маж не се тепам,ни во фигуративна смисла.
Тој треба да се тепа за мене!(со други постапки,не со физичко насилство)

Сакам да гледам тепачки.. но, ретко кога учествувам.
Инаку за добар сеир, за добар бокс меч и UFC, секогаш сум за.

Инаку, за девојка? Јас можеби се повторувам, али за нешто кое го има со лопати да го ринеш, не вреди да се тепаш.

Хах колку проста работа.Во никој случај не би се тепала за дечко, ни на крај памет.Да се понижувам за што?
Мислам не ни залсужил толку ниско да пагам поради него.Не би :toe::toe:

Aбе какво тепање за секое зошто има и затоа. Сите проблеми не се решаваат со тепање, и не значи дека ако тепаш некој ќе те сакат, сепак девојката или дечкото знаат кој сакат а кој им е одвратен. Јас лично не практикувам тепачки освен тогаш кога мора затоа што јас не престанувам се додека не видам крв без разлика дали е од мене или од противникот. А за женска... само за таа што вреди и која ке знае да цени, сепак таа е таа што треба да избере а знам дека ако не ме избере мене ке изгуби повеќе од мене

не се тепам али се тепаат за мене :):):):):)
иначе ''фраерите'' што се тепаат по жени дефинитивно ми се бљак
со сила ништо не бива и така не се импресионира жена

Искрено да кажам роа е многу проста работа.Па колку и да го сакаш,не практикувам ама многу добро знам колку има такви што би се тепале за дечко,и колку и да не сакаш ќе те испровоцира,ќе те удри и ќе мораш,а после ќе ти вади муабети за што си ја тепала ако си ја истепала.Бог да чува секакви има ако дечкото мисли дека е поубава од мене слободно нема ваљда да и ја разнесам фацатаза да остане он со мене.А летово колку што гледам многу такви ствари ќе има исто као и лани летоска.А ако јас сакам некој да тепам зашто иде со тој што ми се свиѓа и ја натепам,па поише одбивна ќе му станам на дечкото отколку што ќе го придобијам.Просто

Абе прво и основно нешто во таа патетична ситуација е што и двете девојки губат поени во очите на дечкото ... колку сака нека се пали тој на тепачката, другиот ден ќе ги гледа како две глупави девојки без два грама мозок кој би можеле да го искористат во таква ситуација. Па во тој случај, која и што добива? Никоја, ништо ... затоа не се тепајте!:)

Тепачка!?!?! Која глупост:pos2: :pos2: :pos2: а за што? за кого?...за нешто што го има на секој чекор кај и да се завртиш?
За илјадници двоножни машки примероци на кои мозокот им се симнува во препоните на добар пар нозе на штикли и силикони ????? ВИЦ на годината:pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom