Тепачка за дечко/девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата OrTacE
  • Време на започнување Време на започнување
Marata напиша:
Тепачките од вакви побуди се чиста глупост. Не е за тоа што максимално ќе се понижиш, туку дали стварно некој мисли дека со тепање на бившата, сегашната, мувачицата итн. ќе го врати типот?

Pa ja ne tepam za da ja vratam...:nenene:

Zevsus напиша:
Pa ja ne tepam za da ja vratam...:nenene:

Грешно ме сфати, мислев на бившата на типот, сегашната или мувачицата, ама пошто си машко, бившиот на типката, сегашниот, муваторот... Дали би натепал некој од нив за да ја вратиш, и дали стварно мислиш дека со тоа би ја вратил?

Колку проста работа еј!Тоа го прават девојки со ниска интелигенција..напатени дека не можеле да го задржат типот и не можат да се помират со фактот дека има боље од нив,ај да не кажам сељнки со слабо развиен речник и единствен начин на комуникација им се боксовите!Нема проблем тепајте се...утепајте се ако сакате усте еден + за таквите како мене:pipi:

Crazy P0Y0L напиша:
za mene ne se tepat be magiiiiiiiii frlat :)
леле сега кога веќе го спома ова ми текна колку такви глупачи има..:pos2: ќе го викнат дечкото на кафе и во него ќе му стаат од месечниот циклус ко демек после испиеното кафе ќе ги сака цел живот!:tapp:
Затоа машки пазете каде пиете кафе:star: :pos:

booo ako kako so vikas nekoja napraila taka i poke kafe(cekaj ama so kafe tursko kapucino....kazi)ne pijam

Crazy P0Y0L напиша:
booo ako kako so vikas nekoja napraila taka i poke kafe(cekaj ama so kafe tursko kapucino....kazi)ne pijam
еее тоа незнам..ај ќе се распрашам па ќе ве информирам:wink:
ако некоја типка ве свиѓа и ве викне на кафе...строго само во кафич..има секакви никогаш не се знае на каква ќе налеташ!:star:

Глупости... Оправдувам тепање само во случај некој да ти ја малтретира девојката. Тоа може. Али тепање со боксови. Нешто највеќе што мразам е ножови. Ви текнува за случката во кумановската гимназија кога заклаа едно момче заради девојка? Ужас.

Тепање за девојка/дечко е најмалограѓанска работа што може некој да ја направи, некој со ептен заостанати сфаќања за тоа како функционира реалниот свет.
Па што сум јас бре роба ли за да се тепаат за мене ееееј, на некои ова им ласка, ама во суштина сосема спротивно, ако типката што иде со мене почне да се тепа со друга типка пошто мисли ќе ме изгуби ако не се истепа тоа значи дека не е сигурна во мојата љубов кон неа, значи автоматски и јас го губам тоа чувство и ја напуштам, а другата ако мисли дека со тоа што ќе ја натепа дека ќе го освои моето срце тешко се заебала, уште повеќе ќе ми се одмили бидејќи се наоже на исто малограѓанско ниво како и девојката што ја прифатила провокацијата. Сетоа ова важи и за машки кога се тепаат за женска, со други зборови никогаш не би се тепал за женска, никогаш.
А ова што го спомна ацид е сосема друга приказна, кога некој сака да ми ја тепа женската поради Х причини тогаш треба и со мене да си има работа.

Zevsus напиша:
Znaes kako...Ako jas ja sakam uste,i odednaska se pojavil nekoj drug...jasno e deka on si iskocil u grad i si fatil zenska,se znae koj e kriv...(Bivsa mi).
Story over,done so nea...
Ali toa ne znaci deka sum go amnestiral nego...Tepam,i toa tepam ne za da natepam,nego za da ubijam!
Ednaska ke odime kaj dedo gospod i ja i on,pa neka argumentira tamu,i jas ke imam sto da prasam..Seedno,on napravil belja radi koja jas sum izbrisal od spisokot na zivite nekoja osoba,i za mene e kriv...od nemarnost ili so predumisla..
Taka da...Udri Brus Lee...:violent1: :devil2:
A ako e nekoj pomangup od tebe?Sto togas.Ke baras nacin da go prebies,ili ke ja prebies samo devojkata

Која глупост.
Ја само за Штранга и Сагаква би се тепал.

Ako nekoj nepoznat uspee da mi ja fati zenskata i uste mi go kaze toa u lice nema da se tepam raka ke mu dadam i ke go castam pienje...
Zenskata koja bila so drug koga e so mene ne vredi ni za mislenje kamoli za tepanje.

Na kraju kraeva sto e toj kriv si isprobuval covekot srekata.

Ako mi e nekoj poznat me znae e toa e veke druga pricha , ke go tepam ne radi zenskata tuku radi licemerie i nepochituvanje na teritorija, zatoa sto bil picka i mi rabotel zad grb.

pfff ja za mene ne se tepam,pa za nekoj shupak...nema shansi,ako nekoj saka da bide so mene kje bide,ako ne srekjen mu pat so druga,ja definitvno nema da se tepam za da go vratam...bedno i ocajno eeeej :)

sum bila inicijator na mnogu takvi slucki ali nenamerno jas do mrazam toa ama maski glavi bez mozok. Voopsto ne go sakam toa ama sto ke pravis

RealGirL напиша:
леле сега кога веќе го спома ова ми текна колку такви глупачи има..:pos2: ќе го викнат дечкото на кафе и во него ќе му стаат од месечниот циклус ко демек после испиеното кафе ќе ги сака цел живот!:tapp:
Затоа машки пазете каде пиете кафе:star: :pos:

Божееее.... Е ова првпат го слушам, ама бљак!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom