Теории на заговор vs. Coincidence theory

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
не би рекол дека е чиста коинциденција тоа што Џефри Стар личи на Јелена Карлеуша

ист човек е тоа, очигледно

Исламизацијата на Европа дефинитивно не е теорија на заговор. Премногу е очигледна .Пред многу години мислевме дека е научна фантастика.

Многу ме интересира мислењето на @Invisible Force за Pleiadians.
Би сакал сите да бидеме ко нив но за жал преовладуваат злобата и омразата...
Автоматски споено мислење:

Попрво Indigo child
Автоматски споено мислење:

Исламизацијата на Европа дефинитивно не е теорија на заговор. Премногу е очигледна .Пред многу години мислевме дека е научна фантастика.

Не е само закана за Европа туку за цел свет.

Последно уредено:
Би сакал сите да бидеме ко нив но за жал преовладуваат злобата и омразата...

Попрво Indigo child
Значи веруваш во таа теорија? Гледам многу МАГА религиозно веруваат во тоа па дури паѓаат у некои трансови и комуницираат со тие. После идат пишуваат Christ is King и се молат во црква за Господ да го прости Charlie Kirk за веќе следен ден да шеруваат пораки од овие супербоговите. Комплет контрадикторно ама па тоа е, МАГА.

Верувам во добри луѓе како сакаш наречи ги. Не сум од тие што паѓаат у трансови и се потресуваат на такви работи. Едноставно ми се допаѓаат особините кои им се препишуваат на таквите навидум ако и воопшто постојат. Мене ме интересира поимот indigo child затоа што ми се допаѓаат особините што ги опишува нив.

Верувам во добри луѓе како сакаш наречи ги. Не сум од тие што паѓаат у трансови и се потресуваат на такви работи. Едноставно ми се допаѓаат особините кои им се препишуваат на таквите навидум ако и воопшто постојат. Мене ме интересира поимот indigo child затоа што ми се допаѓаат особините што ги опишува нив.
Примарната улога на индиго детето се чини дека се врти околу разоткривање на вистината и измамата. Уште од мали нозе, индиго децата се способни да гледаат низ илузиите, полувистините и лагите што се распространети во општеството.

- Ќе ти ја разоткријат вистината, и нема да имаш повеќе дилема. Знаеш на што мислам :D

П.С Indigo Child повеќе е феномен на културни и социјални верувања

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom