Теории на заговор vs. Coincidence theory

• Креатор на темата Креатор на темата Toecutter
  • Време на започнување Време на започнување
Све мој до моега... Важно да су присатни и да досаѓав...
@парва ваљда ќе еволуирате у нормални сас време...
Маске су свугде ебате паланчанац...
Автоматски споено мислење:

#I'vEgOtOnEtHaTcAnSeE

Screenshot_2025-10-29-02-13-14-81_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

Последно уредено:
Се сеќавам како вчера да беше..Се враќам од кај другар ми пуштам тв вонредни вести пуштени на најјако,новинарот додека сереше позади него на големиот екран се сруши некоја зграда во која немаше удрено авион и веднаш заклучив дека е инсајд џаб толку беше очигледно..Многу е полесно кога никогаш не веруваш во званична верзија него сам донесуваш заклучоци кои се многу поблиску до вистината..
Oк, никаде не кажав дека од вчера верувам или од пред 1 година, затоа ми беше чудно тоа што го пиша.

Има многу теории за кои што сум мислел дека се смешни, а со тек на време излегува дека се точни.

Тоа е проблемот, што покрај сите теории што звучат до некаде реално или можно, се лепат луди теории и не можеш да дадеш поддршка за тие на кои што им треба повеќе внимание.

И така таленти како @Invisible Force прават повеќе штета отколку добро.

Screenshot_2025-10-29-11-57-08-59_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpgScreenshot_2025-10-29-12-00-37-10_948cd9899890cbd5c2798760b2b95377.jpg

#Schellack

Последно уредено:
Oк, никаде не кажав дека од вчера верувам или од пред 1 година, затоа ми беше чудно тоа што го пиша.

Има многу теории за кои што сум мислел дека се смешни, а со тек на време излегува дека се точни.

Тоа е проблемот, што покрај сите теории што звучат до некаде реално или можно, се лепат луди теории и не можеш да дадеш поддршка за тие на кои што им треба повеќе внимание.

Заборавив да напоменам замисли арапи кои набавиле на време верски календарчиња и решиле да го испланираат нападот баш на 11-ти септември кое лудило од теорија..

Ја и за оваа цовид19 од старт ми смрдеше на превара..капак на се ми беше онаа пизда од билдер шварци кога кењаше од некое дувло стеј хом..

Последно уредено:

Наведи конкретен пример на некои од тие луди теории...

Скоро сите што ги постираш тука
Тоа што не сакаш да прецизираш што конкретно всушност те прави пасивно-агресивна личност со ниска емотивна интелигенција и склоност кон манипулација. Тоа што не сакаш да прецизираш всушност кажува многу повеќе за тебе. Ти си всушност несигурна личност која се плаши да се соочи со судир или одбивање па ме напаѓаш со „општи напади" наместо да напишеш конкретно. Што е проблемот се плашиш од развивање на поголема дискусија?
Кои се тие теории?

Скоро сите што ги постираш тука
Толку очаен одговор... Се надевав ќе објасниш која теорија е спорна и зошто со надеж да развиеме подолга дискусија.

Тоа што не сакаш да прецизираш што конкретно всушност те прави пасивно-агресивна личност со ниска емотивна интелигенција и склоност кон манипулација. Тоа што не сакаш да прецизираш всушност кажува многу повеќе за тебе. Ти си всушност несигурна личност која се плаши да се соочи со судир или одбивање па ме напаѓаш со „општи напади" наместо да напишеш конкретно. Што е проблемот се плашиш од развивање на поголема дискусија?

Кои се тие теории?

Толку очаен одговор... Се надевав ќе објасниш која теорија е спорна и зошто со надеж да развиеме подолга дискусија.
Прво навреди па бараш да дискутирам со тебе.

Нема потреба, се гледа на каде ќе оди дискусијата и немам желба да дебатирам.

Уствари еве, рамна земја. Ниеден од аргументите не ти е точен. Ако сакаш дискусија, пиши ти зошто поточно мислиш дека е рамна.

Еве јас би пишал зошто не е: сонцето е тркалезно, сите планети околу нас исто, месечината исто тркалезна, не е логично да сме рамна плоча.

Второ, земи капка вода и пушти ја од високо, која форма ја завзема?

Трето, зошто би лажел Магелан еве или тие што се вратиле назад? И тогаш планирале да те заебат?

Четврто: Гравитација.
Ако имаш барем нешто учено од физика, ќе знаеш дека ако сме рамна плоча, тогаш гравитацијата нема да е секаде иста и ќе има многу голема разлика во силата во центарот и на краевите на плочата.
Еве ќе ти помогнам и како земи дека имаме мала разлика во гравитацијата насекаде затоа што како прво е неправилна елипсоидна форма, како второ теренот е различен и има разлика во гравитација на планини и на низини.

Прво навреди па бараш да дискутирам со тебе.

Нема потреба, се гледа на каде ќе оди дискусијата и немам желба да дебатирам.

Уствари еве, рамна земја. Ниеден од аргументите не ти е точен. Ако сакаш дискусија, пиши ти зошто поточно мислиш дека е рамна.

Еве јас би пишал зошто не е: сонцето е тркалезно, сите планети околу нас исто, месечината исто тркалезна, не е логично да сме рамна плоча.

Трето, зошто би лажел Магелан еве или тие што се вратиле назад? И тогаш планирале да те заебат?

Четврто: Гравитација.
Ако имаш барем нешто учено од физика, ќе знаеш дека ако сме рамна плоча, тогаш гравитацијата нема да е секаде иста и ќе има многу голема разлика во силата во центарот и на краевите на плочата.
Еве ќе ти помогнам и како земи дека имаме мала разлика во гравитацијата насекаде затоа што како прво е неправилна елипсоидна форма, како второ теренот е различен и има разлика во гравитација на планини и на низини.
Немам намера да се повторувам по сто пати исто како и ти што немаш желба за дебатирање... Веќе имаш две теми отворено за твоите „прашања"...
Сериозен си со „земи капка вода"?
Дали откако ќе ја фрлиш капката вода од високо ќе почне да кружи во атмосферата или слободно ќе паѓа НАДОЛУ? И дали истото важи и за Австралија која ти е на дното на твојата „летечка топка"?

Последно уредено:
Немам намера да се повторувам по сто пати исто како и ти што немаш желба за дебатирање... Веќе имаш две теми отворено за твоите „прашања"...

Сериозен си со „земи капка вода"?
Дали откако ќе ја фрлиш капката вода од високо ќе почне да кружи во атмосферата или слободно ќе паѓа НАДОЛУ? И дали истото важи и за Австралија која ти е на дното на твојата „летечка топка"?
Слободно ќе паѓа надолу, кон центарот на летечката топка, според гравитацијата.

Прашањето ми беше каква форма завзема капката кога е во слободен пад. Дали е круг или е плоча?

Заборавив да напоменам замисли арапи кои набавиле на време верски календарчиња и решиле да го испланираат нападот баш на 11-ти септември кое лудило од теорија..

Ја и за оваа цовид19 од старт ми смрдеше на превара..капак на се ми беше онаа пизда од билдер шварци кога кењаше од некое дувло стеј хом..

Во што се состои заверата дека „нападот„ на СТЦ во Њу Јорк е планирана токму на 11-ти септември (денот кога Јован Претеча е убиен со „главосек„)?

„Ковид 19„ беше биолошки „напад„ врз Кина и Кинезите, кој на „несреќен начин„ се прошири по делава Земја, а не „теорија на завера„.

земи капка вода и пушти ја од високо,
Теорија „удолу високо,угоре длабоко"

Прашањето ми беше каква форма завзема капката кога е во слободен пад. Дали е круг или е плоча?
Земи вода со шприц и нежно притисни да направиш капка и нека падне надолу па види дали е во форма на круша или топка? Зошто мислиш дека ако капка со вода ти изгледа како топка дека таква форма е и земјата? Тогаш тврдењето на Нил Де Грас Тајсон дека земјата е во вид на круша или сферична паѓа во вода ...Дали постои горе и долу во моделот на хелиоцентризмот?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom