- Член од
- 23 мај 2013
- Мислења
- 2.524
- Поени од реакции
- 6.295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Би сакал сите да бидеме ко нив но за жал преовладуваат злобата и омразата...Многу ме интересира мислењето на @Invisible Force за Pleiadians.
Попрво Indigo childPleiadians
Исламизацијата на Европа дефинитивно не е теорија на заговор. Премногу е очигледна .Пред многу години мислевме дека е научна фантастика.
Значи веруваш во таа теорија? Гледам многу МАГА религиозно веруваат во тоа па дури паѓаат у некои трансови и комуницираат со тие. После идат пишуваат Christ is King и се молат во црква за Господ да го прости Charlie Kirk за веќе следен ден да шеруваат пораки од овие супербоговите. Комплет контрадикторно ама па тоа е, МАГА.
Примарната улога на индиго детето се чини дека се врти околу разоткривање на вистината и измамата. Уште од мали нозе, индиго децата се способни да гледаат низ илузиите, полувистините и лагите што се распространети во општеството.Верувам во добри луѓе како сакаш наречи ги. Не сум од тие што паѓаат у трансови и се потресуваат на такви работи. Едноставно ми се допаѓаат особините кои им се препишуваат на таквите навидум ако и воопшто постојат. Мене ме интересира поимот indigo child затоа што ми се допаѓаат особините што ги опишува нив.