Tennis Elbow 2011

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
download > instal > play 3 min > unisntal > delete instal application ..Ова се деси кај мене ..едноставно не можам да поднесам вакви игри со никаков гемплеј и графика :mad:
Хаха.

Па играте со Fire 1+2 кој е најсилен удар, но не е Safe Shot. Мора да сте наместени и ви треба повеќе тренинг за да го усовршите.

За почеток се игра со Fire 1 кој е Safe Shot и не бара да се наместиш добро на топката за да не оди во аут/мрежа.

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Хаха.

Па играте со Fire 1+2 кој е најсилен удар, но не е Safe Shot. Мора да сте наместени и ви треба повеќе тренинг за да го усовршите.

За почеток се игра со Fire 1 кој е Safe Shot и не бара да се наместиш добро на топката за да не оди во аут/мрежа.
Грешка си во случајов ... најчесто го користев 1 ( околу 70 % од ударите ) , ретко 1 + 2 , а 2 ептен ретко ( обично за лоб или за да скратам топка) ... сам си ги наместив контролите како да ми бидат 1 , 2 и 1 + 2 и немав проблем за да ги користам , но факт е дека и со користењето на 1 ( сигурен удар ) , скоро 50 % од ударите одеа во аут , па дури на добро наместен удар ... иначе се сложувам дека играта е далеку пореална од VTennis каде што многу ретко има аут а за мрежа да не прајме муабет ... како и да е играва не е лошо направена но е премногу фрустрирачко да не си сигурен при било каков удар дали ќе оди во аут или не ... еднаш само стигнав до полуфинале на еден фјучурс турнир ( и сам незнам како успеав ) и тоа ми беше најголем успех , обично отпаѓав после едно или две квалификациски кола .
П.С. Што се однесува до графиката не ми е толку битно дека не е нешто нај , но проблемот беше самото играње .

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Грешка си во случајов ... најчесто го користев 1 ( околу 70 % од ударите ) , ретко 1 + 2 , а 2 ептен ретко ( обично за лоб или за да скратам топка) ... сам си ги наместив контролите како да ми бидат 1 , 2 и 1 + 2 и немав проблем за да ги користам , но факт е дека и со користењето на 1 ( сигурен удар ) , скоро 50 % од ударите одеа во аут , па дури на добро наместен удар ... иначе се сложувам дека играта е далеку пореална од VTennis каде што многу ретко има аут а за мрежа да не прајме муабет ... како и да е играва не е лошо направена но е премногу фрустрирачко да не си сигурен при било каков удар дали ќе оди во аут или не ... еднаш само стигнав до полуфинале на еден фјучурс турнир ( и сам незнам како успеав ) и тоа ми беше најголем успех , обично отпаѓав после едно или две квалификациски кола .
П.С. Што се однесува до графиката не ми е толку битно дека не е нешто нај , но проблемот беше самото играње .
Сепак од овој твој пост разбирам дека си играл на кракираната верзија, можеби нешто не е во ред со нејзе. Симни ја најновата, инсталирај ја на посебно место и пробај да играш онлајн, со демо верзија. Тоа е всушност најголемата предност на играта, играњето онлајн против други. Јас играм турнири онлајн против други играчи календарски исто како во живо. Во последно време не играм многу бидејќи сум зафатен, но порано скоро секоја недела играв.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.276
Поени од реакции
5.529
Сепак од овој твој пост разбирам дека си играл на кракираната верзија, можеби нешто не е во ред со нејзе. Симни ја најновата, инсталирај ја на посебно место и пробај да играш онлајн, со демо верзија. Тоа е всушност најголемата предност на играта, играњето онлајн против други. Јас играм турнири онлајн против други играчи календарски исто како во живо. Во последно време не играм многу бидејќи сум зафатен, но порано скоро секоја недела играв.
Линк од торент по пм ако може ! се извинувам за офф топик !

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.847
Поени од реакции
10.650
Игор дај некој совет како се игра јас неможам сет да земам :)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23

Tennis Elbow 2011
Играта е закон, голема е само околу 30 MB и за сите љубители на тенисот би била огромно задоволство. Јас ја играв, може да се каже дека сеуште ја играм, иначе започнав од крајот на 2009 и може да се играат турнири против други играчи од светот, турнирите одат исто како во живо.

LINK за симнување на играта.
LINK до турнирите и ранг листите.

Иначе играта што се симнува бесплатно е демо, целосната верзија е 19 евра.

Може да се најде кракирана верзија со мод, но со кракирана верзија не може да се играат онлајн турнири туку само офлајн World Tour против компјутерот. Тука може да се иргаат сите турнири како во живо, може да се креира свој играч или да се одбере некој од Надал,Федер,Ѓоковиќ и останатите.

Доколку играте со мод, еве како би изгледало :

Некој линк за да симнам мод ако мозе, и ако знаес да ми кажеш како треба да се инсталира тој мод, те прашувам дека ми имаат кажувано дека било доста зезнато. Фала однапред :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Kajgana Shop

На врв Bottom