Tennis Elbow 2011

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623

Tennis Elbow 2011
Играта е закон, голема е само околу 30 MB и за сите љубители на тенисот би била огромно задоволство. Јас ја играв, може да се каже дека сеуште ја играм, иначе започнав од крајот на 2009 и може да се играат турнири против други играчи од светот, турнирите одат исто како во живо.

LINK за симнување на играта.
LINK до турнирите и ранг листите.

Иначе играта што се симнува бесплатно е демо, целосната верзија е 19 евра.

Може да се најде кракирана верзија со мод, но со кракирана верзија не може да се играат онлајн турнири туку само офлајн World Tour против компјутерот. Тука може да се иргаат сите турнири како во живо, може да се креира свој играч или да се одбере некој од Надал,Федер,Ѓоковиќ и останатите.

Доколку играте со мод, еве како би изгледало :

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961

Tennis Elbow 2011
Играта е закон, голема е само околу 30 MB и за сите љубители на тенисот би била огромно задоволство. Јас ја играв, може да се каже дека сеуште ја играм, иначе започнав од крајот на 2009 и може да се играат турнири против други играчи од светот, турнирите одат исто како во живо.

LINK за симнување на играта.
LINK до турнирите и ранг листите.

Иначе играта што се симнува бесплатно е демо, целосната верзија е 19 евра.

Може да се најде кракирана верзија со мод, но со кракирана верзија не може да се играат онлајн турнири туку само офлајн World Tour против компјутерот. Тука може да се иргаат сите турнири како во живо, може да се креира свој играч или да се одбере некој од Надал,Федер,Ѓоковиќ и останатите.

Доколку играте со мод, еве како би изгледало :

Virtual Tennis 4 ... 100 pati podobra od ovaa . :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Virtual Tennis 4 ... 100 pati podobra od ovaa . :)
Да, ако ја играш за 30 минути па да ти здосади. Овде имаш онлајн играње, плус gameplayот е пореален од Виртуа Тенис. Можно е да погодиш мрежа, аут доколку не се наместиш добро на топчето. Виртуа Тенис е најголемиот fail во историјата на тениските игри, а можеби и во сите, не само во тениските.....

30 MB vs. 3 GB (y)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Да, ако ја играш за 30 минути па да ти здосади. Овде имаш онлајн играње, плус gameplayот е пореален од Виртуа Тенис. Можно е да погодиш мрежа, аут доколку не се наместиш добро на топчето. Виртуа Тенис е најголемиот fail во историјата на тениските игри, а можеби и во сите, не само во тениските.....

30 MB vs. 3 GB (y)
Ја симнав и се регистрирав на форумот(ги пополнив сите потребни информации).....е сеа осатнува да пробаш да ме најдеш,за да изиграме неколку мечеви.

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Ова е најдобрата ТЕНИСКА игра што некад постоела или ке постои, не гледајте графика дечки не е до графиката се, гејмплејт е многу реален за разлика од виртуа каде немаш неизнудени грешки, изнудени грешки и милјон други ситни работи кој тенисот го прават комплетен. Ја пратам играта уште од 2009 верзија и до ден денек кога ме фаќа мерак ја играм.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ова е најдобрата ТЕНИСКА игра што некад постоела или ке постои, не гледајте графика дечки не е до графиката се, гејмплејт е многу реален за разлика од виртуа каде немаш неизнудени грешки, изнудени грешки и милјон други ситни работи кој тенисот го прават комплетен. Ја пратам играта уште од 2009 верзија и до ден денек кога ме фаќа мерак ја играм.
Земи тренирај поинтензивно. Македонија е во полуфиналето на Дејвис Купот, играме против Србија..... ќе не згазат, но до септември гледајте вежбајте и да ги сметиме некако :D
--- надополнето: 18 мај 2012 во 10:48 ---
Ја симнав и се регистрирав на форумот(ги пополнив сите потребни информации).....е сеа осатнува да пробаш да ме најдеш,за да изиграме неколку мечеви.
За online играње треба да одиш во Network Play, Host Game/Join Game, но за да креираш свој меч треба да имаш отворено 4321 порт кај рутерот, доколку го немаш или не знаеш да го отвориш, подобро оди на Join Game па во Find Internet Games. Таму ти се сите играчи кои креирале меч во моментот, доколку е зелен можеш да го joinуваш. Иначе на форумот само се дискутира околу турнирите, т.е. се пријавуваш за турнири таму.

Еве го жребот за Рим сингл на пример.

Прочитај ги правилата, не се премногу, но ќе ти стане појасно како оди со турнирите.

Иначе за онака пријателски сет може вечер да мавниме еден :)

Еве еден поен на турнир што сум го играл, малце сецка клипот поради снимањето со Camtasia иначе во игра си оди OK.

Иначе, имам една титула на турнирите, ја освои оваа година кога играв прилично слабо и одеднаш одиграв еден луд турнир, не знам дали би можел да ја повторам истата игра. Еве го жребот од Дубаи 2012 :

Имав и уште едно финале подоцна, на земја против најдобриот играч на кого најдобра подлога му е земја затоа што е дефанзивец со високи спинови.

Гледајте што ми се случи :D

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Игор Ј.
Може линк на ПП од пиратска,фул од оваа и од 2009?
Фала однапред :)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Брат вчера ја поиграв и се разочарав......движењето на играчот е slow motion ....значи многу тапа е тој сегмент од играта....нема брзина-живост.

Јас се откажувам.....ќе чекам некоја побрза верзија за онлајн.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Игор Ј.
Може линк на ПП од пиратска,фул од оваа и од 2009?
Фала однапред :)
Еве ова видео би требало да ти помогне.

Брат вчера ја поиграв и се разочарав......движењето на играчот е slow motion ....значи многу тапа е тој сегмент од играта....нема брзина-живост.

Јас се откажувам.....ќе чекам некоја побрза верзија за онлајн.
Движењето си е супер, сигурно нешто имаш помешано или пак во settings зезнато...... нема шанси да има подобра тениска игра моментално...

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Да се најде некој добар човек,и да ми дадеѓе некој сериски се ќе беше бо ред :D
едит.
Средив со серискиот,ама сега некој да ми каже како да ја насочам топката да оди лево десно ќе бидам благодарен :)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Да се најде некој добар човек,и да ми дадеѓе некој сериски се ќе беше бо ред :D
едит.
Средив со серискиот,ама сега некој да ми каже како да ја насочам топката да оди лево десно ќе бидам благодарен :)
Па држиш лево или десно и контрола за удар. Контролите за удар намести ги во Misc Options десно од главното мени. Fire 1, Fire 2 и Fire 1+2, најчесто се користи третиот удар бидејќи е најсилен, но доколку не се наместиш добро на топката тогаш оди во аут или мрежа.

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Ја пробав играта вчера со еден другар, многу ми се свиѓа.Солиден гејмплеј и истовремено интересна игрица

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Уште одамна ја играм играва(2009 мислам),ептен интересна и за разлика од виртуа тенис многу пореална.Е сеа има уште една игра слична на оваа, се вика tennis elbow manager, од истиот издавач е, само што ти си тренер.На почеток почнуваш со 1 слаб и млад играч, па како он напредува тебе ти се качува репутација и можеш да си тренер и на појаките играчи.Само многу тешко се наоѓа овој менаџеров, има трајл од неколку сезони, за цела потешко. :)

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.744
Поени од реакции
1.003
Одамна толку многу не ме изнервирала некоја игра , како што ме изнервира оваа ... точно е дека е направена многу порелна од Virtual Tennis и слични на неа тениски игри , но едноставно е невозможно да се игра без ептен да те изнервира ... едноставно кажано секоја втор удар е во аут ( дури и тие удари кои се прилично лесни ) , така да човек не е сигурен за скоро никој удар дали ќе појди во аут или не ... ја поиграв неколку саати и крајно изнервиран ја избришав само после неколку саати играње .

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Одамна толку многу не ме изнервирала некоја игра , како што ме изнервира оваа ... точно е дека е направена многу порелна од Virtual Tennis и слични на неа тениски игри , но едноставно е невозможно да се игра без ептен да те изнервира ... едноставно кажано секоја втор удар е во аут ( дури и тие удари кои се прилично лесни ) , така да човек не е сигурен за скоро никој удар дали ќе појди во аут или не ... ја поиграв неколку саати и крајно изнервиран ја избришав само после неколку саати играње .
download > instal > play 3 min > unisntal > delete instal application ..Ова се деси кај мене ..едноставно не можам да поднесам вакви игри со никаков гемплеј и графика :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom