Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е желен за игра може и на ладни услови да игра, океј, не баш да е претерано ладно, но сум играл тенис и во јануари. Од 8 степени на горе може да се помине според мене, а аку сакате да одиме 4 така дубл колку да одржиме форма :P, кажете.
Да си нежен како мене не би играл верувај. :D Еве од малце ладно што ме фати цел ден сум на шољата, а утре ем полагам, како ќе истраам кој знае. xD

Прати некој подетално македонски тенисери ? Има некои луѓе што би можеле да ја претставуваат Македонија за едно 5-6 години на Мастерсиве на пример ? Машка или женска категорија ?
Онака не барам да имаме Ноле ама..шо знам..некој како Џон Иснер да имаме некој така што ќе стига до 3то коло би било ок :D

Прати некој подетално македонски тенисери ? Има некои луѓе што би можеле да ја претставуваат Македонија за едно 5-6 години на Мастерсиве на пример ? Машка или женска категорија ?
Онака не барам да имаме Ноле ама..шо знам..некој како Џон Иснер да имаме некој така што ќе стига до 3то коло би било ок :D
Кај го најде баш Џон Иснер, поарно ич да немаме ако треба да е како него. xD

Нема и нема ни да има. Сите што беа подобри до 18 годишна возраст добија стипендии по САД, ќе поиграат 4 години таму и ќе си ја завршат кариерата на 22 години.

Има бе, еден Стефан, само нема кој да го тренира. :kajgana:

Nema problem, 500 denari od trening, saat ipol. 1500 denari dnevno, za start. Koga kje go spremam i kje pochne da zarabotuva, kje premineme na evra, so istite brojki. Deal?[DOUBLEPOST=1419542991][/DOUBLEPOST]p
pa eve idish sk ne prashuvash za tenis, pizda si

Ладно е бе, арно ти имаш стомак, јас шо да речам. :D Ко ќе се опрај времево, цел еден турнир ќе напрајме.

Јас од кога се канам на вистинско игралиште да играм тенис, четири години поминаа. :) Со брат ми рекреативно играме на асфалт, ни мрежа ни ништо...размена на удари каде секогаш нормално губам јас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom