Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

• Креатор на темата Креатор на темата JOE
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде додека има сонце да се размрдаме... Има расположени? :) (:

За недела дена доколку има некој расположен да играме на кеј под Сити Мол или кај училиштето до Сити Мол нека ме цитира или нека ми напише инбокс. :)

@MacDjoker , @Емкаа , @Ovce_Pole-9

бидејќи ми лајкнавте мислење погоре, јас одам Скопје во недела па доколку сте за понеделник кажете. Би можеле онака дубл или ако се и двата терени слободни и сингл... слободно викнете и некој плус доколку сакате, ќе се позезаме. :D

Кога понеделник? Јас сум до кај 12-1 на факултет.

@MacDjoker , @Емкаа , @Ovce_Pole-9

бидејќи ми лајкнавте мислење погоре, јас одам Скопје во недела па доколку сте за понеделник кажете. Би можеле онака дубл или ако се и двата терени слободни и сингл... слободно викнете и некој плус доколку сакате, ќе се позезаме. :D
Ja sum u ponedelnik na rabota, uste ne zna tocno koja smena, nema raspored :/ Ako sum prva moze popladne :)

Кога понеделник? Јас сум до кај 12-1 на факултет.
Ja sum u ponedelnik na rabota, uste ne zna tocno koja smena, nema raspored :/ Ako sum prva moze popladne :)

Јас сум понеделник од 17 на факултет, до кај 14h би бил слободен. Аку имате некој друг ден да предложите кажете друг ден. :)

Во работна недела тешко да се погодиме, јас до петок сум и сабајле и поручек на факултет :/ . Од петок натака.

Утре некој? После два саат сум фри. Ми се игра на земја, никад немам играно :place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom