Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
Ебено прекрасно ќе ми биде.:pipi:
И ни најмалку нема да иам проблем со тоа шо ќе испаднам машка курва.
А не би требало ни девојките да го имаат тој комплекс,иако треба да бидете свесни дека самите си го стварате.

е тоа е што вие не сфаќате што значи да бидат повредени женските чувства, вам вие важно само да наидите на некоја да ја е*ете. Јас лично се немам сретнато со таков случај, ама ако некогаш ми се деси гадно ке си помине тој.

е тоа е што вие не сфаќате што значи да бидат повредени женските чувства, вам вие важно само да наидите на некоја да ја е*ете. Јас лично се немам сретнато со таков случај, ама ако некогаш ми се деси гадно ке си помине тој.
Чекај малку.
Зошто би била девојката повредена,кога и самата се согласила на секс за една вечер?
Таа има удел во авантурата исто колку и машкото.
Зошто би била повредена?
И зошто девојките имаат толкав проблем со уживање во една вечер,па мораат сето тоа да го искомплицираат со повредени чувства,скршено срце и слични патетики?

Чекај малку.
Зошто би била девојката повредена,кога и самата се согласила на секс за една вечер?
Таа има удел во авантурата исто колку и машкото.
Зошто би била повредена?
И зошто девојките имаат толкав проблем со уживање во една вечер,па мораат сето тоа да го искомплицираат со повредени чувства,скршено срце и слични патетики?

Ja ke ti kazam oti.
Oti najcesto ocekuva da padnes na nejziniot neverojaten sharm (iako ne si i potreben, samo za da i napunis ego), da se ispozaljubis posle taa edna nokj od ednakvo neverojatna energija sho ona ja ima, i posle da sakas neso poise so nejze. I ona da bide pregorda koga ke ti lupne kloca.
:kafe:

зборуваме за доколку девојката мисли дека врската ке трае, а за тоа што го велиш „комплицирање“, кога ке ја повредиш девојката што си ја искористил за една вечер едноставно ние сме такви, а вие мажите мислам дека не знаете што значи да се биде искористен и да се биде повреден.

Ja ke ti kazam oti.
Oti najcesto ocekuva da padnes na nejziniot neverojaten sharm (iako ne si i potreben, samo za da i napunis ego), da se ispozaljubis posle taa edna nokj od ednakvo neverojatna energija sho ona ja ima, i posle da sakas neso poise so nejze. I ona da bide pregorda koga ke ti lupne kloca.
Какви злобни планови.*се мршти*
Епа значи,нема шо женските да се лигават кога некој ќе ги шутне после една вечер,кога и они самите би го направиле истото.
No further conversation.
а вие мажите мислам дека не знаете што значи да се биде искористен и да се биде повреден.
Многу грешиш ако мислиш така.
Мажите убаво знаат што значи да се биде повреден,можеби и поубаво од девојките,само не го искажуваат тоа(повеќето).

епа изгледа ние имаме погрешно мислење за вас а и вие за нас.

Малце глупо е пишано прашањето... шо поише ве пали и шо поише сакате.. па палење е нешо сексуално коа не возбудува и сите поише се “палиме“ на тело... ама мене побитна ми е фацата.. значи сакам коа ќе ја видам у фаца сакам да видам слатко девојче онака коа ќе ми се насмее да ми дое у глава самото онака колку е убава.. сваќате де шо зборам :pipi: а телото е битно се разбира неможе само на фаца да остане ама за фаца сум најпребирлив! Иако гласав за тело зашто телото „пали“ а анкетата е шо пали поише..

Тело и тон на емоција.

за мене и двете работи се битни но сепак бирам...тело :vozbud:

Какви злобни планови.*се мршти*
Епа значи,нема шо женските да се лигават кога некој ќе ги шутне после една вечер,кога и они самите би го направиле истото.
No further conversation.
Многу грешиш ако мислиш така.
Мажите убаво знаат што значи да се биде повреден,можеби и поубаво од девојките,само не го искажуваат тоа(повеќето).

Moraat da se ligavat be tele, toa im e rabota. I koga se vo pravo, i koga ne se. Ligavenjeto e spasot na coveckiot rod na ovaa planeta ocigledno.
Ali shoznam pa i ja, seushte ne praktikuvam izdavanje na dozvoli za koristenje na moeto telo za edna vecer; nitu pak naogjam satisfakcija vo vzaemno koristenje na tela za edna vecer.

фаца се разбира,многу повеќе сакам да има поубава фаца него тело!

ФАЦА!!!, но сепак зависи за каква врска, ако сакаш секс тогаш Тело...

но дефинитивно нешто измеѓу е најдобра варијанта :)

Фацата нормално, особено очите и насмевката...:pipi: Секако и телото си има улога, али фацата е секад на прво место.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom