Тело или фаца?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување

Што повеќе ве пали?

• Вкупно гласачи
    598
a be kaj devojikive bas i ne znaes sto da odberes(se e nasminkano),liceto nema sansi da vidis kakvo i e,celoto e pokrieno so sminka,teloto pa ic,so tie podigaci za gradi,podigaci za zadnik,mideri, i slicno.ednostavno recisi celite se vestacki.
a jas sepak bi odbral mnogu dobro telo so solidno lice(koga bi bile i dvete na zavidno nivo e super).a i da napomenam i izgledot na facata mnogu zavisi i od izgledot na samoto telo.zasto site modeli imaat koskesto lice.poradi teloto.

Кога го фатив за дечко беше многу слаб, а сега сме во брак и има стомаче кое му го обожавам:vozbud:
Абе ме пали поглед и срамежлива насмевка, што значи ....фаца

Пали?
Па може да ме пали за секс, тело а вака за убавина фаца би одбрал нормално. Се си зависи.
Гласав за тело.

Не може да ме пали фаца.Може да ме пали само тело.
А побитно ми е да има убава фаца отколку убаво тело:pipi:

„Face down, ass up. Thats the way we like to fuck.“ - DЈ Isaac.mp3 :)

Jaс бирам фаца. Сепак.

Фаца...подобро може да те привлечат убави очи или насмевка...:pipi:

Фаца.. што ако има тело а нема фаца.. ќе ја погледнеш во тело... топ се убаво погледни ја во фаца да се разочараш хехехех :)

Прво што ке ми падне во очи е фацата но за мене и двете работи се доста важни што ако има добра фаца а кога нема добро тело.Џабе е фацата ако има некој пивски стомак или слично тоа не пали ич/

od dvete pomalku i telo i faca ama pred toa trba da se gledas sebesi u ogledalo i da baras ona sto zasluzuvas dane letas mnogu so pametov, prvin analiza na sebesi pred ogledalo posle moze da odberes, ako si samiot ko da si padnal od balkon na 8mi sprat i vo isto vreme da te zgazil kamion u vilica nema sto da baras nekoja so cicki ko na pamela gaz ko na Adriana lima i lice ko na Angelina jolie mislam malku treba da se ima oset.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom