- Член од
- 13 јануари 2009
- Мислења
- 1.311
- Поени од реакции
- 749
Ако го октивирам пакетот ХБО од денес ќе се рачунаат 30 дена бесплатно?и последниот ден да го исклучам :
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ДААко го октивирам пакетот ХБО од денес ќе се рачунаат 30 дена бесплатно?и последниот ден да го исклучам :
Добро е што и други интернет корисници сакаат статичка IP адреса.Дај бе да собереме потписи за можност за доплаќање за статична IP адреса кај Optic пакетите. Кој е за ?![]()
ми се чини дека не е до политиката на т-хоме или некој друг ип оператор, тоа е до законот за телекомуникации кој не дозволува статична ип адреса да имаат корисниците, освен ако не си фирма која може да добиеш статична ип адреса.... ама тоа коштаДобро е што и други интернет корисници сакаат статичка IP адреса.
Но на жалост, мислам дека собирањето потписи нема да смени нешто во политиката на работење на Т-Хоме.
Е како на кабловските оператори имаме статична?ми се чини дека не е до политиката на т-хоме или некој друг ип оператор, тоа е до законот за телекомуникации кој не дозволува статична ип адреса да имаат корисниците, освен ако не си фирма која може да добиеш статична ип адреса.... ама тоа кошта![]()
Или АДСЛ пакетите. Како таму може?ми се чини дека не е до политиката на т-хоме или некој друг ип оператор, тоа е до законот за телекомуникации кој не дозволува статична ип адреса да имаат корисниците, освен ако не си фирма која може да добиеш статична ип адреса.... ама тоа кошта![]()
Дај бе да собереме потписи за можност за доплаќање за статична IP адреса кај Optic пакетите. Кој е за ?![]()
Еј, фала што ми кажа!Ама затоа и постои DynDNS. 20 долари месечно и чиста сметка, долга љубов. T-Home не ебе веќе со години на елегантен начин.
Двата пакети се бесплатни во исто време, можеш да ги активирашИ HBO пакетот и Max Sport+ ми се бесплатни или само еден пакет можам да одберам?
Кој се тие ако може да ни кажеш бе бирНово најавените канали кај некој ги има ?