Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го октивирам пакетот ХБО од денес ќе се рачунаат 30 дена бесплатно?и последниот ден да го исклучам :

Ако го октивирам пакетот ХБО од денес ќе се рачунаат 30 дена бесплатно?и последниот ден да го исклучам :
ДА :)
Прашав и во салон на т-хоме денес , и ми потврдија . Значи , 30 дена гага за сите ... и после исклучување (y)

Дај бе да собереме потписи за можност за доплаќање за статична IP адреса кај Optic пакетите. Кој е за ? :)

Дај бе да собереме потписи за можност за доплаќање за статична IP адреса кај Optic пакетите. Кој е за ? :)
Добро е што и други интернет корисници сакаат статичка IP адреса.
Но на жалост, мислам дека собирањето потписи нема да смени нешто во политиката на работење на Т-Хоме.

Добро е што и други интернет корисници сакаат статичка IP адреса.
Но на жалост, мислам дека собирањето потписи нема да смени нешто во политиката на работење на Т-Хоме.
ми се чини дека не е до политиката на т-хоме или некој друг ип оператор, тоа е до законот за телекомуникации кој не дозволува статична ип адреса да имаат корисниците, освен ако не си фирма која може да добиеш статична ип адреса.... ама тоа кошта :(

ми се чини дека не е до политиката на т-хоме или некој друг ип оператор, тоа е до законот за телекомуникации кој не дозволува статична ип адреса да имаат корисниците, освен ако не си фирма која може да добиеш статична ип адреса.... ама тоа кошта :(
Е како на кабловските оператори имаме статична?

Или АДСЛ пакетите. Како таму може?

Стварно незнам кој курац е со NETот, многу често паѓа во последно време. Ќе се јавам таму у дирекција ќе ги отерам у пизду матер и нив а посебно другаркава што и се пофалив дека немам никакви проблеми со интернетот пред некое време. Она е крива маму и ебам! :D

Ај застани и размисли зошто на пакет со таква upload брзина не даваат статична IP адреса?

Еј, фала што ми кажа! ;) Ама затоа и постои DynDNS. 20 долари месечно и чиста сметка, долга љубов. T-Home не ебе веќе со години на елегантен начин.

Еј, фала што ми кажа! ;) Ама затоа и постои DynDNS. 20 долари месечно и чиста сметка, долга љубов. T-Home не ебе веќе со години на елегантен начин.

И, ти текна зошто не ти даваат статична IP?

И HBO пакетот и Max Sport+ ми се бесплатни или само еден пакет можам да одберам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom