Се надевам си се јавил за да ти пуштат. Ако не се јавиш не верувам..Точно 10 дена поминаја, брзина ми немет пуштено. Ако не ми пуштат денес тек од понеделник ќе треба да се надевам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се надевам си се јавил за да ти пуштат. Ако не се јавиш не верувам..Точно 10 дена поминаја, брзина ми немет пуштено. Ако не ми пуштат денес тек од понеделник ќе треба да се надевам.
На нова платформа ти е подесен ?без сплитер ? кај мене имав само 2 max и кога беше со сплитер ми беше брзината помала и ми паѓаше интернетот дојдоја го сменаја и сега е добар.Се јавив, сега пак ке пробм.. И не се 10 дена туку 7 дена незнам како сум напишал 10
Еве сега само што се јавив, ова будала ме прајт, ми викат и 300Гб ти се пуштени и брзината ти е пуштена 8мбпс до рутер пуштено ти е. Му кажвам дека појке од 5 не ојт, таја ми викат смени ја портата и ресетирај го рутерот..
Жолтиот кабел треба да го преместам? Иначе рутеров и вчера и денес го истајв од штек и пак жабе не ојт појќе од 5.
Може и да не ти подржува линијата.Се јавив, сега пак ке пробм.. И не се 10 дена туку 7 дена незнам како сум напишал 10
Еве сега само што се јавив, ова будала ме прајт, ми викат и 300Гб ти се пуштени и брзината ти е пуштена 8мбпс до рутер пуштено ти е. Му кажвам дека појке од 5 не ојт, таја ми викат смени ја портата и ресетирај го рутерот..
Жолтиот кабел треба да го преместам? Иначе рутеров и вчера и денес го истајв од штек и пак жабе не ојт појќе од 5.
Ај вака гледам дека имаат многу земено од овај пакет добивате 1 ресивер за 1 телевизор, ако сакам уште еден ресивер колку пари се доплаќа ? и не се разбирам од ресивери многу дали троши интернет пример кога гледаш телевизија и колку троши да имам во предвид?
--- надополнето: 11 мај 2012 во 13:19 ---
На нова платформа ти е подесен ?без сплитер ? кај мене имав само 2 max и кога беше со сплитер ми беше брзината помала и ми паѓаше интернетот дојдоја го сменаја и сега е добар.
Не верувам, в комши кај мене му одеше 8мбпс.Може и да не ти подржува линијата.
Кај сите што не е покачена брзината, ресетирајте го рутерот, кај мене така почнаа од вчера да ми пуштаат малце по малце, вчера 7Mbps, денеска 7.8Mbps (проверете на speedport.ip ова, кај DSL делот, current data rate)
едит - еве сега гледам целосно ми пуштиле 8Mbps![]()
Има назад на рутерот едно дупче таму со игла стегни ...Да ресетираш рутер значи да го истам од штек и пак да го ставам? Или нешто друго?
Кај мене во зграда некои имаа по 10 ја имав 6.Е
Не верувам, в комши кај мене му одеше 8мбпс.
Треба да ти дадат нов рутер за тој проблем. Го имав јас проблемот.od vcera i denes ruterot non stop mi se resetira, na sekoi 3 minuti, se javiv kaj niv mi vikaat premesti go adapterot na drug steker (neznam sto ima vrska ova) i pak isto, dali na nekoj mu se ima sluceno ova?
Треба нешто да светнат да се изгастан сијаличкиве ко ке стегнам? Стегам тие си стојат нормално.Има назад на рутерот едно дупче таму со игла стегни ...
Да треба да се исклучат и после 30 секунди се уклучуваат.Треба нешто да светнат да се изгастан сијаличкиве ко ке стегнам? Стегам тие си стојат нормално.
И кај мене исто вчера цел ден ме ебеше нетот. Се ресетираше многу често..Еве денес нешто подобро еod vcera i denes ruterot non stop mi se resetira, na sekoi 3 minuti, se javiv kaj niv mi vikaat premesti go adapterot na drug steker (neznam sto ima vrska ova) i pak isto, dali na nekoj mu se ima sluceno ova?
Е неќат.. Држев и долго стегнато, џабе не се исклучвет.Да треба да се исклучат и после 30 секунди се уклучуваат.