Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Да, они обично кога бараат е така. Ама се случувало и од некоја банка да дава така.
Чим обично тие бараат тие се, за да го продолжам договорот ме бараат сто посто, ама нека цицет не го чепкам на неопределено ќе му го остам и ќе чекам добра понуда од другиве оператори :).

што нет имаш ?

maxadsl 30 giga ,,али имам уште од оние 600 гига 3 месеца,,али пошто кренав ја од 2 декември,срека се зафатив и у март,па ми испаднаа 4 месеца

ма не ги карам до 600 гига,,,си насимнав серии,игри доволно ми е за сеа

Хех јас спуштив претходниот месец игри и сега само 2-3 ги играм од 20 игри :D

нека има,нема да се потрошат,,ке си стои зимницата..
па и од 30 гига ке гледаме да скинеме нешто ,при крај на месец еден ден фул даунлоад,.

нека има,нема да се потрошат,,ке си стои зимницата..
па и од 30 гига ке гледаме да скинеме нешто ,при крај на месец еден ден фул даунлоад,.
аа тоа нонстоп е кај мене уште од сега имам 10-15 филмови на торентов и гледам кога ке дојде при крај нетот 29.5гб и тогаш ги пуштам и сите со иста брзина се даунлоадираат .

Mene nikogas ne mi se slucilo da ne mi ja namalat brzinata , mnogu pedantno stom go preminam limitot mi ja namaluvaat. Denes imav premnogu rabota a tapa internet , dodekav da projde mesecov i uste ne mi ja vratile brzinata na netot :mad:

Sto e rabotava so t-home imaat li namera da go pustat internetot posle prvi ili tesko?!!
--- надополнето: 1 април 2012 во 02:58 ---
Sto e rabotava so t-home imaat li namera da go pustat internetot posle prvi ili tesko?!!

Интернетот бројачот им е ресетиран и иако сум во нај-јакиот махадсл пакет и немам пројдено лимит (кој тешко се проаѓа барем кај мене), сепак слабо отвара странски сајтови. Нешто пак изгледа имаат проблеми со надворешните линкови. Но ќе видиме како ќе фура сабајле.

Вкупен остварен сообраќај
40,97 MB

Тековната брзина на интернет врската е 256 kbps/ 256 kbps
stvarno se goveda mi ja poremetija cela vecer!

ali nema nikkakvi najavi za zgolemuvanje ili na brzinata ili namaluvanje na cenata, na nisto nema najava a 1 april sme

Gledav film od 2h 30 min online , dali e mozno da sum potrosil
Сообраќај ( upload + download ): 3802,78 MB

:eek::eek::eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom