R
Rigel Kent
Гостин
Што подобра снимка = повеќе сообраќај.
Znaci 30GB stanaa nisto , mora da zgolemat GB ili da se prefrlam na pogolem paket , ne se izdrzuva ova

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што подобра снимка = повеќе сообраќај.
Не. Колку што јас знам, стримовиве не се повеќе од 700 мега/1.4 гига... така да ова ти е и од друго. 30 гб се малце, одамнаGledav film od 2h 30 min online , dali e mozno da sum potrosil
Сообраќај ( upload + download ): 3802,78 MB
![]()
Секој online филм тие е 700-1000 МБ.Но покрај филмот можеби си приметил има банери или мини клипови кои постојано се превчитуваат и со тоа страната прави поголем трансфер а поголем трансфер значи повеќе пари за сопственикот.Доколку сакаш да гледаш филм инсталирај Firefox и инсталирај му Video DownloadHelper симни го филмот и уживајGledav film od 2h 30 min online , dali e mozno da sum potrosil
Сообраќај ( upload + download ): 3802,78 MB
![]()
Не знам што сеуште патите со телеком. Па ако нема други сигурно имаш друга можност Оне кој е многу поефтин и имаш 400гб. Кај нас во Куманово има едно 5 оператори: К-Нет, Оптикал-Нет, Мултимедиа-нет, Телеком, Оне, Близу и уште некои, врие по градот од фирми и нивни автомобили фрчат натаму наваму по цел ден. Секој веќе нуди ефтин интернет и полно гб.Znaci 30GB stanaa nisto , mora da zgolemat GB ili da se prefrlam na pogolem paket , ne se izdrzuva ova![]()
Чим обично тие бараат тие се, за да го продолжам договорот ме бараат сто посто, ама нека цицет не го чепкам на неопределено ќе му го остам и ќе чекам добра понуда од другиве оператори.