Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Бегај... прашањата од тој тип сеуште ги избегнуваат, можда таму негде март ќе им текне, да дуплираат само :cautious:

Би требало (редно е) сега после 29 февруари кога ни завршува ова неограничен бесплатен интерент на новава платформа барем да го дуплираат ако ништо друго.

Како е кај вас овој месец, јас го надминав лимитот и не ме успорија. Download frenzy time!! :D

Јас надминав, и нажалост веднаш ме успорија :confused:
За разлика од претходните 2 месеца, кога ми дадоа гратис 2-3 GB пред да ме успорат.

денес забележав дека интернетов лета :) исто како 31ви декември :) а преттоа кочеше :)

Не знам дали ќе смеам да најавам раскинување на договор 15дена порано, фактички на 15-16фебруар, а 600те гб ми траат до 29феб. а договор до 2март?

Да бе чудно и ја на јутјуб се чудам што се случило, си викам не е можно да го пуштиле

Aбе ако зборите за тоа дека не е успорен и по надминувањето на лимитот, па тоа не е ништо ново, порано кога имав 15 гигабајти редовно секој месец по надминување не ми се успоруваше, терав и до 50 гига трансфер во некои месеци и фул брзина имав, тоа траеше неколку месеци, после средија и сега после подолг период приметив дека пак не ми се успори за овој месец.

Мигрирав на 3макс место оне и еве ви нешто тазе:

1742852497.png

:cuc::cuc::cuc:

Сеуште сакаш да те дере телекомов? Колку ќе плаќаш за овие 8мбит и колку гб имаш?

И мене ме дере, ама затоа не трошам време да пишувам за лош интернет и телевизија по форуми :)

Под лош можеби мислиш на близу или телекабел, за Оне чичко ми е презадоволен од нив од кога постои он.нет и поефтини се од тхоме стопати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom