Г
Гучи
Гостин
Пробај, adminЌе може ли некој да ми го каже стандарниот пасворд на макс адсл рутерите speedport w503v Го пишуваше на кутијата ама отиде у канта кутијата ве моолам реплај
Пробај, adminЌе може ли некој да ми го каже стандарниот пасворд на макс адсл рутерите speedport w503v Го пишуваше на кутијата ама отиде у канта кутијата ве моолам реплај
Го имаш на рутерот од позади оргиналниот пасс, 13 бројки се мислам нешто така.Ќе може ли некој да ми го каже стандарниот пасворд на макс адсл рутерите speedport w503v Го пишуваше на кутијата ама отиде у канта кутијата ве моолам реплај
ako si prefrlen na nova platforma, pass eЌе може ли некој да ми го каже стандарниот пасворд на макс адсл рутерите speedport w503v Го пишуваше на кутијата ама отиде у канта кутијата ве моолам реплај
Да ова е точно, опремата е на користење, не смее ништо да се фрла.ako si prefrlen na nova platforma, pass e
avm
A toa sto si frlil mislam deka si se zaebal dokolku vracas oprema i raskinuvas dogovor, se mora da vratime. Jas se cuvam i mislam deka morame 15dena porano da prijavime deka ke go napustame telekom, da mozat da ne odjavat i da vratime oprema na vreme, tamu primer 5 dena pred istek.
3 MAX START OPTIC пакет :Може некој да стаи слика од спидтест што има било каков Optic пакет? И ако може од разни земји + нашава...
Мене досега ми имаат менето едно 3-4 рутери и никогаш не ги барале кутиите и цедињата со драјверите, само уредите (и адаптерите) си ги земаат.ako si prefrlen na nova platforma, pass e
avm
A toa sto si frlil mislam deka si se zaebal dokolku vracas oprema i raskinuvas dogovor, se mora da vratime. Jas se cuvam i mislam deka morame 15dena porano da prijavime deka ke go napustame telekom, da mozat da ne odjavat i da vratime oprema na vreme, tamu primer 5 dena pred istek.
Паѓа брзината. Ако си на оптички пакет, брзината се намалува на 1/1 mbps, доколку си на билокој друг пакет брзината е 256/256 kbps.може некој да ми каже шо се случува кога ке го поминам лимитот на интернет?
Јави се на 080012345Од кога се префрлив на новата платформа отварам страната за проверување на сообраќајот ама изглеа сум ја заборавил лозинката.
Сеа како да ја дознаам?