Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
pa prijatel ako go ukinat kaj nas simnuvanjeto filmovi islicno mene ne mi treba interentot vednas ke se otkazam,a za stoke mi treba interent za mail???

Не реков за кај нас да се укине за симнување, прочитај по убаво :) Инаку само за симнување го користиш нетот??

90% торенти :rolleyes: 10% сурфање, маил, skype, online gaming, fb и слично... претоставувам вака отприлика изгледа користењето кај повеќето корисници... кај мене е слично освен fb и остали такви сошл булшит сајтови....

Па не го користи 100% али 80% за тоа скоро сите во мк го користат

Не реков за кај нас да се укине за симнување, прочитај по убаво :) Инаку само за симнување го користиш нетот??
Netot go koristam da igram igri online i za simnuvanje filmovi i drugo.

Овој месец прв пат сум на т-хоум закачен па ме интересира чисто дали за корисниците на интернет од т-хоум важи некоја друга политика за гледање ТВ преку интернет на webmax tv?

Има некоја привилегија или си се брои и тоа како нормален трансфер на податоци?

Овој месец прв пат сум на т-хоум закачен па ме интересира чисто дали за корисниците на интернет од т-хоум важи некоја друга политика за гледање ТВ преку интернет на webmax tv?

Има некоја привилегија или си се брои и тоа како нормален трансфер на податоци?

Се тарифира како нормален трансфер

Ќе се појави нешто ново... пазете што штиклирате, да не се бунат после мама и тато дека ја нема сметката од t home :)

Има привилегии, ако си банка.
ова електронска сметка е кул работа, бар за мене бидејќи можам навремено да гледам кога сум на ивица од 30к дуг :)

ајде и неотел со нови пакети, фраериве не им чуе, има овца народ, стрижи док може...

Да не беше Кејблтел сеуште ќе имаше пакети со 2x повисоки цени и 5x помал трансфер, конкуренцијата прави чуда. Е за едно мора да им се признае на Т-Хоум, го имаат најстабилниот интернет во Македонија генерално, дали се исплати? тоа е дискутабилно и релативно.

Ајде стишете се малце со глупави коментари и држете се до насловот да не идете на принуден летен одмор!

CENZURAAAA,, Demokratijata na Kajgana, navistina neznam koi se tie glupavi komentari,, deka drugite zgolemuvaat brzini i limiti a deka t-home stoi u mesto????

Ајде стишете се малце со глупави коментари и држете се до насловот да не идете на принуден летен одмор!
Ja unisti temava ovde, poveke od nedela dena nikoj ne pisuva nisto,navistina nemoozam da razberam koi se tie glupavi komentari,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom