Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Xak

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.610
Поени од реакции
464
pa prijatel ako go ukinat kaj nas simnuvanjeto filmovi islicno mene ne mi treba interentot vednas ke se otkazam,a za stoke mi treba interent za mail???
Не реков за кај нас да се укине за симнување, прочитај по убаво :) Инаку само за симнување го користиш нетот??

noviot

Форевер Aлоун :(
Член од
19 април 2006
Мислења
446
Поени од реакции
170
90% торенти :rolleyes: 10% сурфање, маил, skype, online gaming, fb и слично... претоставувам вака отприлика изгледа користењето кај повеќето корисници... кај мене е слично освен fb и остали такви сошл булшит сајтови....

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Па не го користи 100% али 80% за тоа скоро сите во мк го користат

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Не реков за кај нас да се укине за симнување, прочитај по убаво :) Инаку само за симнување го користиш нетот??
Netot go koristam da igram igri online i za simnuvanje filmovi i drugo.

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Овој месец прв пат сум на т-хоум закачен па ме интересира чисто дали за корисниците на интернет од т-хоум важи некоја друга политика за гледање ТВ преку интернет на webmax tv?

Има некоја привилегија или си се брои и тоа како нормален трансфер на податоци?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Овој месец прв пат сум на т-хоум закачен па ме интересира чисто дали за корисниците на интернет од т-хоум важи некоја друга политика за гледање ТВ преку интернет на webmax tv?

Има некоја привилегија или си се брои и тоа како нормален трансфер на податоци?
Се тарифира како нормален трансфер

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Ќе се појави нешто ново... пазете што штиклирате, да не се бунат после мама и тато дека ја нема сметката од t home :)

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Има привилегии, ако си банка.
ова електронска сметка е кул работа, бар за мене бидејќи можам навремено да гледам кога сум на ивица од 30к дуг :)

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
ајде и неотел со нови пакети, фраериве не им чуе, има овца народ, стрижи док може...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Да не беше Кејблтел сеуште ќе имаше пакети со 2x повисоки цени и 5x помал трансфер, конкуренцијата прави чуда. Е за едно мора да им се признае на Т-Хоум, го имаат најстабилниот интернет во Македонија генерално, дали се исплати? тоа е дискутабилно и релативно.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ајт ваљда до нова година ќе зголемат пакетите ;)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ајде стишете се малце со глупави коментари и држете се до насловот да не идете на принуден летен одмор!

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
CENZURAAAA,, Demokratijata na Kajgana, navistina neznam koi se tie glupavi komentari,, deka drugite zgolemuvaat brzini i limiti a deka t-home stoi u mesto????

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Ајде стишете се малце со глупави коментари и држете се до насловот да не идете на принуден летен одмор!
Ja unisti temava ovde, poveke od nedela dena nikoj ne pisuva nisto,navistina nemoozam da razberam koi se tie glupavi komentari,

Kajgana Shop

На врв Bottom