Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Со твојот пакет добиваш 500 бесплатни минути кон корисниците на Телеком. Неограничени разговори добиваш кон корисниците на пакетите 2 max, 3 max и Call & Surf. Толку. Можеби си вртел на мобилен телефон, па на некој кој има фиксен телефон на друг оператор итн.
Земи сметка од било кој месец и ќе видиш што каде си потрошил.
е нели кон сите фиксни мрежи се тие 500 мин ?

Само кон Т-Хоме, оние што немаат никаков пакет (само телефон, или максадсл) а за call&surf, 2max, 3max е неограничено... :)

done !

пријавив вчера, иам пола година бесплатно и плус безпари инсталација и втора линија, тоа све за 100 ден. плус :wink:

у пон. треба да ми подесат и да се фатам за работа :kafe:

Дали ако склучиш договор на 1 година ти даваат тие модем? :) фала

едит: Кога го надминеш лимитот ? надплаќаш или само бавен е ?

До мене е само или и кај вас не се отвара страната за проверување остварен сообраќај?:nesum:

Што ти е конкуренција еј....овие од Оне одма пуштиле 20 Гига за 590 денари...хехехе

Дали ако склучиш договор на 1 година ти даваат тие модем? :) фала

едит: Кога го надминеш лимитот ? надплаќаш или само бавен е ?

Со пакетот од 600 денари не, ама имаш пакет од 900, во кои се е исто, само што интернетот го користиш со нивна опрема.

И кога ќе го надминеш лимитот, само ти се намалува брзината, нишо не доплаќаш.

јас се залетав на почеток call and surf comfort демек ке плаќам секој месец не повеќе од 1800 (500 минути нели кон фиксни мрежи) а испадна секој месец сметката 2500-3500,ми заврши договорот се префрлив на кејблтел и до ден денес не знам зошто ми беше толкава сметката.

Затоа ќе си го земеш пакетот со 100 часа и мирна глава ќе имаш:smir:

А тоа кој ти го рекол? Уште од прв ден кога постои тој пакет, се нема променето во врска со телефонијата. Ѕирни си го договорот, а и нивната веб страница, тоа е тоа... Сега е јасно зошто ти стигнувала повисока сметка од планираната.

firesh1267708595.png

Конечно ги зголемија пакетите :vozbud:

Ептен ги зголемија за цели 5-10 гига,,,, срамота е ова!

firesh1267708595.png

Конечно ги зголемија пакетите :vozbud:
А што е со веќе постоечките корисници ?
Дали на нив по автоматизам им се зголемува лимитот или пак треба да се продолжи договорот на одредено време :nesum:

Треба да се јавиш на 171 и да го обновиш договорот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom