Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Ни мене не ми кажаа (не ми се чекаше подолго од 2 минути на телефон :))) ама според латенцијата, таму е проблемот.

Катастрофа е ова веќе , едно видео од youtube да неможеш да гледаш :tapp:

Јас и вака и така не можам, пое*ан лимит уште пред 7 дена.
Се чека 1-ви и да се пое*ат 2-3 ГБ, па после нека се успори.:pusk:

како е можно ова , ах мамицата , од 500 кб сабајле сега симнува со 10 едвај , јутуб нема шанси да пушти , а странициве добро си ги отвара , а филм он-лајн сакав да гледав - курац ќе гледам :nerv:

абе не е само денес, веќе 5-6 дена не можам да изгледам на нба ниедно клипче као корњача ми е ...
ќе мора да ги мењам у пм... :raz:

абе не е само денес, веќе 5-6 дена не можам да изгледам на нба ниедно клипче као корњача ми е ...
ќе мора да ги мењам у пм... :raz:

исто и јас, пошто играм WoW веќе повеќе од недела, лагирам полошо дури одколку со поминат нет лимит

и кај мене мрчи нешто. ни клипче на јутуб не можам да глеам :toe: вака е веќе 2 дена

Бугарите си се паметни, си имаат два-три поголеми IX, имаат content сервери и сообраќајот им е тука, во државата. Кај нас ќе се испотепаат кој попрво да ги земе парите. Сите светски carriers дојдоа во Бугарија, затоа што им овозможија. Затоа е толку ефтино и квалитетно.

Арно ама - маркетиншка финта. :)

Пишува "Бесплатни ТВ канали со висока (HD) резолуција". Значи, upscalling, како што прават овие новите DVD плеери.

А по што у реченицата свати дека е маркетиншка финта, и дека не се прави ХД канали него upscaling. Па никаде не пишуе дека сите се ХД.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom