Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто сакаш да го смениш пасот на рутерот? И адресата е 192.168.1.254, освен ако не почнале нови модели на рутери да даваат, не ме држи за збор. Околу wireless-от, смени го начинот на енкрипција во WPA доколку е WEP, и тоа е тоа...

WPA Pesonal ми е ставен,али сакав да го сменам пасот,оти тогаш кога ми го местеа рутерот ради-реда ставивме еден,а веќе нов лимит има од денеска,па чувај боже,што знаеш.Фала за адресата :smir:

WPA Pesonal ми е ставен,али сакав да го сменам пасот,оти тогаш кога ми го местеа рутерот ради-реда ставивме еден,а веќе нов лимит има од денеска,па чувај боже,што знаеш.Фала за адресата :smir:
кој бе нов лимит ?

Незнам и кај мене е шит.Нешто да не праат овие?Спор е а нов лимит.БОГ ДА ЧУВА е работава.:tapp:

Изгледа затоа што ги ресетираат лимитите, рутерите и што се не.... До вечер - утре би требало да се среди.

Кај мене иде за мерак :)

Изгледа затоа што ги ресетираат лимитите, рутерите и што се не.... До вечер - утре би требало да се среди.

Кај мене иде за мерак :)

Абе брат,никогаш не било вака.Секогаш до кај 00:30 ги средувале.Ова е више гомнарија,кај не даваат нови услуги,бар нека си ја вршат работава.

Леле едвај гледам видеа на јутуб. Ептен е бавен интернетов. Може ги накачуваат брзините и лимитот.:baeh:

Леле едвај гледам видеа на јутуб. Ептен е бавен интернетов. Може ги накачуваат брзините и лимитот.:baeh:

НЕ викај ура пред време,нема ништо од брзини и лимит.Имаме само празно раче.Ај ваљда ќе се опраи нетов до вечер.Се молам.

Нови работи изгледа дури кај Нова Година.

Со MAX телевизијава сите планови му се зафркнаа и сега се во шок. Ќе пробаат да ја опраат работава со 4 месеци гратис, па дури да смислат нова стратегија, најверојтно новини некаде во Декември/Јануари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom