Woofer
I'm a very neat monster.
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 854
- Поени од реакции
- 325
Сигурно ова ти е некоја дезионформација. Ако ги блокираат торентите, се блокирале. Ќе се префрлат 50% од корисниците на друг провајдер.
Точно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурно ова ти е некоја дезионформација. Ако ги блокираат торентите, се блокирале. Ќе се префрлат 50% од корисниците на друг провајдер.
sigurno kaj mene bilo, zosto pishuvash kolku za da pishuvash? 

dali oni znaat zosto internetot tolku se koristi mnogu,, dali se svesni deka ako gi ukinat torentite ili downloadot deka internetot ke im padna na 1% korisnici, interentot zema zamav poradi downloadiranje igrici filmovi muzika sigorno oni nemaat tolku korisnici samo poradi mail da proveris.NE SE SVESNI STO PRAVAT, snemav internet i se javuvav vo T_HOME i mi vika kabelot vo koja porta ti e staven,,ja mu vikam vo taa sto bese i vcera i pred edna godina, i on pak kabelot vo koja porta ti e staven i ja pocnav da se smejam i mu vikam abe ti se zafrkavas so mene, i on pak istotoprasanje i mu kazav i vika epa dobro sega idi vamo tamo,,za smeenje se ili za zalenje se mislat deka site ne pravat moroniporadi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.
poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.
poradi zaostruvanje na polisata na fer koristenje torrentite ke bidat zabaveni, a podocna i celosno blokirani. momentalno se raboti na filter za p2p protokolite.