- Член од
- 5 август 2009
- Мислења
- 1.295
- Поени од реакции
- 484
Памтам дека некаде имам видено дека производителот е Huawei. Најубаво нека ти одговори некој што има Optic пакет.
Huawei EchoLife HG850a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Памтам дека некаде имам видено дека производителот е Huawei. Најубаво нека ти одговори некој што има Optic пакет.
Како што гледам ова има и рутер, незнам зашто викат дека за некои пакети давале гратис рутерHuawei EchoLife HG850a
Како што гледам ова има и рутер, незнам зашто викат дека за некои пакети давале гратис рутер![]()
dsl 584t рутер секогаш коа ке снема струја или исклучам автоматски се губи усернаме и пасвордот мозе ли тоа да се среди да го зачува внесените податоци или немозе фала..
Ок фала на одговорот, уште едно прашање имам ако знаеш... За минатите рутери имаше муабети дека се заклучени т.е се нема пристап до сите опции. Дали и со овие е така? Конкретно ми треба опцијата DMZДаваат да, мислев ве интересира само опремата за оптика ... инаку се добива и Linksys WRT54GH
Ок фала на одговорот, уште едно прашање имам ако знаеш... За минатите рутери имаше муабети дека се заклучени т.е се нема пристап до сите опции. Дали и со овие е така? Конкретно ми треба опцијата DMZ
Ок фала на одговорот, уште едно прашање имам ако знаеш... За минатите рутери имаше муабети дека се заклучени т.е се нема пристап до сите опции. Дали и со овие е така? Конкретно ми треба опцијата DMZ
Ај ако не ти е проблем влези во рутерот па во Aplications&Games и кажи ми дали имаш опција DMZ во подменито.
Фала :smir:
Здраво ако може да прашам дали со новите пакети и ние што сме на MaxADSL 10 ке не префрлат автоматски на MaxADSL 15 или треба некое барање?
Фала однапред :smir:
Ааааа....све да им %^&*,се утепав од вртење а таму некој ми спамува почекајте го операторот и пола саат слушам некоја %^&*а музика.
Пред да мериш исклучиго Касперски. =)
Еве ти и кај мене како се мрднува со вкучен Касперски:
![]()