Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Каков уред даваат со Телекабел оптика (марка/модел)?

Имам оптика веќе 4 месеци. Ова е да видат другите како е отприлика
Очекувам да пратиш слики,да видат и другите.Сликај Рутер и инсталација.Можда ке се префрлам на Телекабел па да знам.

Имате ли проблем со паѓање на итнернет на секој 10-15 минути по 1-2 минути во реонот на центар-карпош во последните 2 дена?

Дали сум единствен со проблеми со интернетот веќе 2 недели? :cautious:

Јас имам проблем последнава недела со оптички интернет , снемува сигнал околу пладна и кога ке се јавам во Call центар се средува , али иритира.

Јас имам проблем последнава недела со оптички интернет , снемува сигнал околу пладна и кога ке се јавам во Call центар се средува , али иритира.
Кабелски имам, и екипа дојде, ништо не се среди. А не сум ни единствен со проблемов, и други луѓе со истото се соочуваат. Цело време е ова, не лоадира ништо асално. Веќе ми скурчи

Кабелски имам, и екипа дојде, ништо не се среди. А не сум ни единствен со проблемов, и други луѓе со истото се соочуваат. Цело време е ова, не лоадира ништо асално. Веќе ми скурчи
Стави оптика

Стави оптика
6 години користам нивен кабелски интернет и немав никогаш ваков проблем, не е до кабелскиот интернет туку до нивната неангажираност да го средат. Толку сум изреволтиран шо сакам да го сменам а не па да плаќам повеќе за оптички. А па приклучокот 1500 денари па...

Здраво вака на телекабел сум и плаќам 850 денари телевизија и интернет видов добар оптика пакет 40мб/с за 1000 денари па сакам да прашам ако се префрлам на оптика за истата цена и телевизијата ќе ми остане или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom