Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
човеци (што би рекол еден политичар)
телекабел има оптички интернет
или јас сонувам
или јас сум во некој паралелен универзум
или стварно телекабел има оптички интернет
инфо нема на нивната веб страна туку на инфо каналот гледам дека оптиката на телекабел која е исто така без договор со брзина за свршување
до 50 мбпс данлоад и аплоад
до 100 мбпс данлоад и аплоад
каде го има овој нет, во кој град колку пари некој да кажи...
или сите се исклучивте?
opticki internet - izgleda mislat deka pomejgu gradovi so optika se povrzani mejgu sebe pa na toa mislat 100% opticki .......haaaaa .......Јас прашав и не ми одговорија. Изгледа не сум достоен за одговор.
kako ti se signalite do modem ?значи имам проблем со брзината на телекабел и тоа оди во крајности едаш си е океј и има 13-15 Мбпс а друг пат под 1Мбпс, се имам јавувано неколку пати на оператор и само еднаш ми рекоа дека проблемот е кај нив со линијата, операторот ми ресетираше модем и рече дека ќе ја извести техничката служба,
некое време беше ОК и после пак старата песна се јавувам повторно на оператор и сега ми велат дека се е ОК од нивна страна, а на спидтест кога разговарав со оператор ми извади брзина под 4Мбпс.
И сега ми нуди да ми прати луѓе да се проверело со нивни компјутер (засега ја одложив понудата) и тоа е прифатливо ама како што пишав и погоре многу се големи осцилациите и што да правам ако дојдат и им извади добра брзина а после пак не е како што треба, ќе ми ја затворат устата и нема да можам да се бунам иако проблемот ќе си остане ?
Znaci dokopku sakam da mi stavat opticki internet eve na primer toj 50/50 ke treba da im platam 6000 den za priklucok?Се јавив... 50/50 оптика е 2500 денари (без тв и телефон) а тој 100/100 3500 денари без тв и телефон. Приклучна такса 6000 денари
Znaci dokopku sakam da mi stavat opticki internet eve na primer toj 50/50 ke treba da im platam 6000 den za priklucok?
Се јавив... 50/50 оптика е 2500 денари (без тв и телефон) а тој 100/100 3500 денари без тв и телефон. Приклучна такса 6000 денари