Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
И кај мене ги има само тие двете филмските но се кодирани
isto i kaj mene i kodirani se skenirano 2 pati

i nisto ne pravat so ovie kanali isto kako tring sto se na kds,blizoo,nikoj ne gi sledi,

Последно уредено:
isto i kaj mene i kodirani se skenirano 2 pati

i nisto ne pravat so ovie kanali isto kako tring sto se na kds,blizoo,nikoj ne gi sledi,
Кодирани се ваљда затоа што не сте биле претплатени на HBO пакетот дури беше, мислам дека ќе треба да си побарате да ви ги пуштат. Иначе кажав и во другата тема за телевизијата, први импресии - срање телевизии. Не би дал ни 10денари за нив.

Odednas ja snema proverkata, za internet soobrajkaj-?kaj drugite kako e ?

Attachments

• 2014-10-09_172038.png
    2014-10-09_172038.png
    215,2 KB · Прегледи: 26
2014-10-09_185329.png Ah ah,uste ova im falese gazdata vo idrizovo,rusejne na mreza,a nie ocekuvame novini ***gladna kokoska proso sonila.

ocajnicki poteg da se izvlece nekoj para poveke, i diskriminacija na ostanatite nivni korisnici niz makedonija

Attachments

• tele1.jpg
    tele1.jpg
    1 MB · Прегледи: 58
E ova navistina e ocajnicki, a zosto ova za prilep ne vazese,vaka ke gradime korisnici-so diskriminacija na ostanatite,korisnici!!!

И добро сеа што ке се прави со мрежата во Кавадарци?
kese rusi-kine,osvem ako ne platat debelo*pa preku nojk daim dadat odobrenie i zada pripojat korisnici davaat uslugi za ic,pari pa pred nadlezinite da se pofalat so korisnicka baza od +500 korisnici-i deka ne mozat da gi isklucat dogovorite,pa vamte-tamte,da im dadat odobrenie, nema drugo
E mojata cudesna Makeodnija-jas plajkam 970denari a vo kavadarci i negotino 12 meseci 170denari- BRAVO ! i + 12 hd kanali kapak na se !

Еве што ми кажаа за каналите што ги уклучија по маил.

Во месец Септември беа исклучени каналите HBO и HBO Comedy од причина што интересот за овие канали е минимален и не постои економска оправданост за нивно реемитување во нашата мрежа. Затоа, во фактурата за месец Септември ќе нема месечна претплата за HBO пакетот.

Наместо каналите HBO и HBO Comedy се емитуваат два нови филмски канали (FilmBox HD i FilmBox plus) и дополнителен филмски канал FilmBox Arthouse, на кои ќе има 24 часа филмови со превод (преводот ќе биде од 01.11.2014). Со овие три филмски канали во пакетот ќе добиете дополнители три канали и тоа (Docubox HD, FightBox HD и FashionBox HD). Фрекфенциите за истите канали ќе бидат истакнати на официјалниот веб сајт во најбрз можен рок.

Новиот филмски пакет ќе го добивате бесплатно до Нова Година, а дополнително ќе одредиме цена за него од Јануари 2015 година. Тогаш ќе имате прилика да го прифатите пакетот доколку Ви одговара или да ја вратите картичката која ја имате земено на реверс.

Доколку имавте интерес да ги следите каналите на HBO, навистина жалиме што нема да имате можност тоа да го добиете преку нашата мрежа. Се извинуваме за настанатата промена, но се надеваме дека ќе бидете задоволни со новиот избор на канали.

За какви и да било дополнителни промени или надополнувања во пакетите ќе бидете навремено известени.

Имајте пријатен ден.

Со Почит,
Телекабел

Што ќе се случи сега со Кавадарци?

Lugeto od lokalniot kabelski operator mi se bliski, pa od nivno info, verojatno ke mu bide nalozeno preku DRZAVEN GRADEZEN INSPEKTORAT da simnat sekakov tip na kabli(dokolku ne se sprovede DGI ima svoi luge koi ke sprovedat nateren), pa ke sleduva krivicna prijava za nelojalna konkurencija i obestetuvanja... Verojatno slicno nesto vo naredniot period ke se sluci i prilep..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom