Vaka sega se ok,no logicno dali nekoj bi investiral od start100000eu,za da po 6 meseci mu ja skinat opremata,a vprocem celokupnata oprema se pusta na banderi od Evn,za koi Tk si plajka 1eu od bandera godisno(isto i ostanatite operatori).nesto ima zavrzlama ovde vo rabotava-ne veruvam bez dokument deka pocnale da pustaat optika koja kosta xx€.a sto za Prilep?vo prilep nemase vakvi paketi, "so nelojani ceni"-dokolku jas sum mojken,mozam koja sakam cena na paket da ja napravam, a sto mislite dali e konkurencija site operatori da imaat ceni paket 1000den,za +/- istite uslugi,kade e tuka konkurencijata ?sto ke nise 3 kabelski vo PP za isti uslugi ?zosto nise 3 mob,operatori,sto mu falese na t-mob,si bricese na suvo ......Lugeto od lokalniot kabelski operator mi se bliski, pa od nivno info, verojatno ke mu bide nalozeno preku DRZAVEN GRADEZEN INSPEKTORAT da simnat sekakov tip na kabli(dokolku ne se sprovede DGI ima svoi luge koi ke sprovedat nateren), pa ke sleduva krivicna prijava za nelojalna konkurencija i obestetuvanja... Verojatno slicno nesto vo naredniot period ke se sluci i prilep..
Последно уредено: