isto i kaj mene i kodirani se skenirano 2 patiИ кај мене ги има само тие двете филмските но се кодирани
i nisto ne pravat so ovie kanali isto kako tring sto se na kds,blizoo,nikoj ne gi sledi,
Последно уредено:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
isto i kaj mene i kodirani se skenirano 2 patiИ кај мене ги има само тие двете филмските но се кодирани
Кодирани се ваљда затоа што не сте биле претплатени на HBO пакетот дури беше, мислам дека ќе треба да си побарате да ви ги пуштат. Иначе кажав и во другата тема за телевизијата, први импресии - срање телевизии. Не би дал ни 10денари за нив.isto i kaj mene i kodirani se skenirano 2 pati
i nisto ne pravat so ovie kanali isto kako tring sto se na kds,blizoo,nikoj ne gi sledi,
И кај мене исто го нема...Odednas ja snema proverkata, za internet soobrajkaj-?kaj drugite kako e ?
ocajnicki poteg da se izvlece nekoj para poveke, i diskriminacija na ostanatite nivni korisnici niz makedonija
А за кој град е ова ?
Пријателе, нема потреба од исфрустрирани коментари... слободен си.За Београд је ово,ти слеп си или глуп? ти пишува таму убаво
kese rusi-kine,osvem ako ne platat debelo*pa preku nojk daim dadat odobrenie i zada pripojat korisnici davaat uslugi za ic,pari pa pred nadlezinite da se pofalat so korisnicka baza od +500 korisnici-i deka ne mozat da gi isklucat dogovorite,pa vamte-tamte,da im dadat odobrenie, nema drugoИ добро сеа што ке се прави со мрежата во Кавадарци?
Пријателе, нема потреба од исфрустрирани коментари... слободен си.