Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се согласувам, го затапеа малку со каналите, лично јас 15-20 канали ми се избришани за да не губам време во штракање да ги менувам а знам дека нема да ги гледам. Интернетот пак од друга страна им е одличен

Телекабел се одлични. За тие што не сте приклучени и се мислите, јавете си се одма. Да не звучам како вработен во Телекабел, али од досегашното искуство, најзадоволен сум.

Нема договор. Нема обврзување. Интернетот не е летачка машина, али е сосема океј и врши работа сосема солидно. Што е најважно, стабилен е премногу. Телевизијата е супер, сеа немало незнам кој канал, божем ние седиме по цел ден на ТВ. За 1000 ден. месечно, па што сакате? Секој со своето, мене ми е најважно што го изгледав СП во HD и ги имам сите спортски канали, освен арена.

Телефон, интернет и телевизија за тие пари, без договор е најдоброто што може во Македонија да ти се понуди. Најважното.. подршката. Секогаш се љубезни на телефон и до сега, за овие година-две секогаш кога имало проблем некој, екипа доаѓала уште утре дента и средувала се што е потребно. Без лажење, „ќе биде, ќе доеме.“

Тоа би било тоа.
И јас исто како тебе сум корисник и сум задоволен. Поентата е дека во делот на тв не треба да се фалат со моментот 100 канали за 450 денари а од друга страна при воведување на малку поексклузивни канали (хбо) одма претплата од 200 денари. Мислам дека треба да ги скратат непотребните канали а да додадат некој канал кој голем дел од корисниците го бараат. На тој начин би имале уште појака понуда.

Me interesira zosto nema profil na facebook,koga site ostanati imaat-mislam deka bi bilo od korist,i za soveti,resavajne nekoi nedorazbirajna itn...

Me interesira zosto nema profil na facebook,koga site ostanati imaat-mislam deka bi bilo od korist,i za soveti,resavajne nekoi nedorazbirajna itn...
Пиши им на меил. И покрај тоа што не сум нивни корисник, еднаш ми требаа за нешто и ми вратија истиот ден по меил.

И јас исто како тебе сум корисник и сум задоволен. Поентата е дека во делот на тв не треба да се фалат со моментот 100 канали за 450 денари а од друга страна при воведување на малку поексклузивни канали (хбо) одма претплата од 200 денари. Мислам дека треба да ги скратат непотребните канали а да додадат некој канал кој голем дел од корисниците го бараат. На тој начин би имале уште појака понуда.

HBO секаде е плус 200-400 денари ... такви се условите и неможе да се понуди како дел од регуларниот пакет ...

Некогаш е многу течко да договорите канали плис постојано се менуваат имињата условите и слично ... а некои канали бараат солидни суми по корисник што значи или ќе одат со екстра доплата или нема начин да ги обезбеди човек колку и да сака ...

Прогнозирам дека ќе има одредени новости од Телекабел многу наскоро ...

HBO секаде е плус 200-400 денари ... такви се условите и неможе да се понуди како дел од регуларниот пакет ...

Некогаш е многу течко да договорите канали плис постојано се менуваат имињата условите и слично ... а некои канали бараат солидни суми по корисник што значи или ќе одат со екстра доплата или нема начин да ги обезбеди човек колку и да сака ...

Прогнозирам дека ќе има одредени новости од Телекабел многу наскоро ...
Одлично

Super bravo za telekabel,ne e dzabe no;1-superbrend.so netrpenie gi cekame novinite

Ajde i edna zamerka\Vo analogna vo Prilep,ja nema tv-sonce,i tvLazani lokalna,isto taka vo kanal listata ( koja sto ja davaat vo naplatnaPP)treba dagi ima tera,orbis a gi nema?

Ajde i edna zamerka\Vo analogna vo Prilep,ja nema tv-sonce,i tvLazani lokalna,isto taka vo kanal listata ( koja sto ja davaat vo naplatnaPP)treba dagi ima tera,orbis a gi nema?

Не се секирај ќе ги има треба време само да потпишат договор со локалните и ќе ги емитуваат. Во сите други градови ги имаат сите локални телевизии така да ќе биде само треба време.

Se javiv 048-612-609,tera i orbis nema da gi ima,a za tvL,ne znaat,taka da od ponudata54 kanali ostanuvaat48-mislam deka nee korektno toa.Se nadevam deka kego ispravat toj propust

Se javiv 048-612-609,tera i orbis nema da gi ima,a za tvL,ne znaat,taka da od ponudata54 kanali ostanuvaat48-mislam deka nee korektno toa.Se nadevam deka kego ispravat toj propust

Ај кога ќе ставиш интернет од нив баш пиши да видиме како е...Мене ме интересира дали сите корисници ќе ги мигрираат на новите IP адреси именувани како Telekabel не дека нешто ми значи посебно но сегшната адреса што ја имам не се сменила со години и ме нервира а глупо ми е на техничка да им кажам ај смени ми ја адресата

Vazi ke spodelam se tuka,brzina,stabilnost,ping,torent..itn..no ke pocekam od 1vi septemvri,posto so KDS togas mi zavrsuva dogovorot,a mislev deka do ovoj 1vi e...

Vazi ke spodelam se tuka,brzina,stabilnost,ping,torent..itn..no ke pocekam od 1vi septemvri,posto so KDS togas mi zavrsuva dogovorot,a mislev deka do ovoj 1vi e...

И да ставиш сега не е проблем се додека не го користиш пошто до 150МБ не плаќаш за интернет. Над тоа се наплаќа. Тоа значи дека во месеци кога не ти треба ако не потрошиш ништо не плаќаш за него.Ајде кога ќе ставиш пиши импресии

И да ставиш сега не е проблем се додека не го користиш пошто до 150МБ не плаќаш за интернет. Над тоа се наплаќа. Тоа значи дека во месеци кога не ти треба ако не потрошиш ништо не плаќаш за него.Ајде кога ќе ставиш пиши импресии
Da vidov i za toa no koga bi stavil sigurno bi istukal 5-10gb za den/dva,....kako i da e ke spodelam impresii,deckite sto montiraa se falat vika see novo .pake vidime[emoji6]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom