Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
248.822,88 MB
Ама нешто не им е точно многу помалку покажува околу 3 вечерта ставив да се симнува GTA IV и неколку HD филмови вкупно околу 31ГБ се симнаа сега проверувам ми покажува само 9ГБ потрошено.​

362.765,31 MB

3072551533.png

Jaс сум презадоволен, само да имав поголем аплоад, за да имав за приватни тракери аксес, ќе беше одлично.

248.822,88 MB
Ама нешто не им е точно многу помалку покажува околу 3 вечерта ставив да се симнува GTA IV и неколку HD филмови вкупно околу 31ГБ се симнаа сега проверувам ми покажува само 9ГБ потрошено.

Одбери имаш и кој ден во колку саат колку гига. Не верувам да не им е точен бројачот.

Одбери имаш и кој ден во колку саат колку гига. Не верувам да не им е точен бројачот.

Untitled.png

Еве знам околу 3 саатот беше кога ставив да се симнува и си легнав кога станав околу 14часот се беше симнато. Од 31ГБ овде покажува само некојси 3гб во 6 часот и 2.5ГБ во 8.
А и пред тоа гледав клипови на youtube+фејсбук твитер а само 8мб во тие 2 часа што е невозможно,само отварање на фејсбук е околу 3-4МБ без ништо да се праве.

Прегледај го приврзокот 75923

Еве знам околу 3 саатот беше кога ставив да се симнува и си легнав кога станав околу 14часот се беше симнато. Од 31ГБ овде покажува само некојси 3гб во 6 часот и 2.5ГБ во 8.
А и пред тоа гледав клипови на youtube+фејсбук твитер а само 8мб во тие 2 часа што е невозможно,само отварање на фејсбук е околу 3-4МБ без ништо да се праве.
Прати маил, може ќе се поправат. :)

Нека си ебат мајката више ќе ги сменам, цело време интернетот е срање освен у 4 саат сабајле кога нели нема никој онлајн па тогаш е како што треба, како што ми пишува у пакетот. Ако им е преоптеретена мрежата тоа е нивен проблем не мој, али доста више се жалев време е да ги сменам.

Колку време трае постапката за префрлање фиксен број од друга мрежа на Телекабел?Наскоро ќе се префрлам па да рачунам..

Колку време трае постапката за префрлање фиксен број од друга мрежа на Телекабел?Наскоро ќе се префрлам па да рачунам..

Ако сакаш истиот број да ти остане ќе чекаш една недела да ти одобрат од старата мрежа и последна платена белешка да однесеш. Инаку нов број 2-3 дена.

Моментално брзината во негативна е влезена -_-

овие од прекин на оптички кабел не можат поинтелигентно соопштение да измислат :facepalm:

Емуц школото,накај железничка станица се е раскопано скинат е оптичкиот кабел. 3 дена работат на таа линија се скинале каблите од бандерите па сега прават подземно.Ако си во тој регион тоа е.

Емуц школото,накај железничка станица се е раскопано скинат е оптичкиот кабел. 3 дена работат на таа линија се скинале каблите од бандерите па сега прават подземно.Ако си во тој регион тоа е.

не знам дали е до тоа оти и во Скопје слушам немале интернет не само Телекабел туку и Blizoo,а инаку не сум во тој регион во Сењак сум :icon_mrgr:

не знам дали е до тоа оти и во Скопје слушам немале интернет не само Телекабел туку и Blizoo,а инаку не сум во тој регион во Сењак сум :icon_mrgr:

Богами далеку си од мене ја у Пребег седам, проверив по комшии има интернет тука.Можеби е локално кај тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom