248.822,88 MB
Ама нешто не им е точно многу помалку покажува околу 3 вечерта ставив да се симнува GTA IV и неколку HD филмови вкупно околу 31ГБ се симнаа сега проверувам ми покажува само 9ГБ потрошено.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
248.822,88 MB
Ама нешто не им е точно многу помалку покажува околу 3 вечерта ставив да се симнува GTA IV и неколку HD филмови вкупно околу 31ГБ се симнаа сега проверувам ми покажува само 9ГБ потрошено.
Одбери имаш и кој ден во колку саат колку гига. Не верувам да не им е точен бројачот.
Прати маил, може ќе се поправат.Прегледај го приврзокот 75923
Еве знам околу 3 саатот беше кога ставив да се симнува и си легнав кога станав околу 14часот се беше симнато. Од 31ГБ овде покажува само некојси 3гб во 6 часот и 2.5ГБ во 8.
А и пред тоа гледав клипови на youtube+фејсбук твитер а само 8мб во тие 2 часа што е невозможно,само отварање на фејсбук е околу 3-4МБ без ништо да се праве.
Колку време трае постапката за префрлање фиксен број од друга мрежа на Телекабел?Наскоро ќе се префрлам па да рачунам..
Моментално брзината во негативна е влезена -_-
овие од прекин на оптички кабел не можат поинтелигентно соопштение да измислат![]()
Емуц школото,накај железничка станица се е раскопано скинат е оптичкиот кабел. 3 дена работат на таа линија се скинале каблите од бандерите па сега прават подземно.Ако си во тој регион тоа е.
Vo senjak kaj salata ima jas se javiv doma prasav.не знам дали е до тоа оти и во Скопје слушам немале интернет не само Телекабел туку и Blizoo,а инаку не сум во тој регион во Сењак сум![]()
не знам дали е до тоа оти и во Скопје слушам немале интернет не само Телекабел туку и Blizoo,а инаку не сум во тој регион во Сењак сум![]()
Vo senjak kaj salata ima jas se javiv doma prasav.