Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно најдобриот провајдер во цела Македонија, и после ќе кажеле зошто поголемиот дел користат ТЕЛЕКАБЕЛ. Нема договори, интернет за 500 денари брзина 15 Mbps оваа го има некаде ? Освен Телекабел, друг никој не дава ваков интернет :)
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 13:52 ---
http://www.speedtest.net/my-result/3051920087

Лудница...башка шо и на секундата паѓа :cool:

Пробај пак, и види колку ти е тогаш можеби имало некој проблем :)

Дефинитивно најдобриот провајдер во цела Македонија, и после ќе кажеле зошто поголемиот дел користат ТЕЛЕКАБЕЛ. Нема договори, интернет за 500 денари брзина 15 Mbps оваа го има некаде ? Освен Телекабел, друг никој не дава ваков интернет :)

-_-

Некад 15 мб , некад 3 , некад 6 , некад ко желка иде ама тоа е за без договори , ама барем малку постабилен нека е па и тоа техничка подршка имаат ли овие неколку пати се јавив и ништо. Само надвор од тема за HD каналиве 2 што им се , HD се или безвезе тоа, пошто јас имам SHARP кога ке пуштам нешо во HD ми се појавува знакче дека е HD тоа што го следам, а овде ништо. а и по сликава не ми изгледа ова HD?
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 21:12 ---
Некад 15 мб , некад 3 , некад 6 , некад ко желка иде ама тоа е за без договори , ама барем малку постабилен нека е па и тоа техничка подршка имаат ли овие неколку пати се јавив и ништо. Само надвор од тема за HD каналиве 2 што им се , HD се или безвезе тоа, пошто јас имам SHARP кога ке пуштам нешо во HD ми се појавува знакче дека е HD тоа што го следам, а овде ништо. а и по сликава не ми изгледа ова HD?
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 21:12 ---

Јас како што знам има само 2 HD канали Planeta HD и Luxe TV друг HD канал не сум видел,за 1080p мислам, имат и неколку германски 720p.

Крај на месец :cool:

3061350362.png

Скоро дојде крајот на месецов, колку сообраќај остваривте досега?

Јас:
----
MB Download: 19308,95
MB Upload: 4428,62
MB Sum: 23737,57
----

Интернетов невидена тапа денес. 0.000001Mbps со пинг 1 000 000 :cautious:

Скоро дојде крајот на месецов, колку сообраќај остваривте досега?

Јас:
----
MB Download: 19308,95
MB Upload: 4428,62
MB Sum: 23737,57
----

Mesec: 11-2013 10-2013 9-2013
MB Download: 166197,76
MB Upload: 13183,72
MB Sum: 179381,48
:D Можеше и повеќе ако досимнував сите епизоди од серииве што ги гледам, ама јбг, мора да се учи, нема време за серии. Слично ќе биде и месецов кога ќе се испосминат новата AC, новата COD и други некои игрици, еден куп серии, филмови...класика...

Али брзинава моментално е....трагикомедија.
3072111444
Не може да се види сликата..0.99 download.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom