Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
Ја више 3-4 месеца ми немаат намалено лимит изгледа им е расипан бројчаникот, и фурам до даска ама си кутам и не кажувам дека не е во ред пошто одма ке ти го средат :)
И кај мене исто, веќе 3-4 месеци не ми се намалува брзината иако го надминувам со десетици гигабајти.
Ова е некоја забера само кај тебе изгледа се случува ова :)

Иначе, како што и самите гледате нешто се крчка ... и тоа ќе биде многу интересно како што слушнав јас -
Само ќе ви кажам дека слушнав дека брзини ќе растат и лимити ќе летаат (ќе ги нема) ... деталите ќе следат ...
Е ова е веќе друго, двојна брзина (15-16) и тргнат лимит на сообраќајот, а не сите покачија, а телекабел уште брзина 8 со лимит ко во 1990 да сме, а не 2013.

толку беше од фалењето, кај мене пак по старно не стабилен нет, брзини до 6-7 и тоа некогаш и помалку,од техничка ми викаат се е ок ... он од таму виде... тоа не бива од овие сериозна компанија, лани имав доњнлоад до 1мбпс во фреквентните часови и тоа со месеци реагирав и после 4-5 месеца го поправија!
--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:15 ---
толку беше од фалењето, кај мене пак по старно не стабилен нет, брзини до 6-7 и тоа некогаш и помалку,од техничка ми викаат се е ок ... он од таму виде... тоа не бива од овие сериозна компанија, лани имав доњнлоад до 1мбпс во фреквентните часови и тоа со месеци реагирав и после 4-5 месеца го поправија!

--- надополнето: 24 септември 2013 во 23:15 ---

Завршена им е тест фазата ваљда, кога ке ги пуштат новите пакети тогаш очекувам да биде интересно

Их, зашто не кажувате вакви работи, сабајлево се изненадив кога даунлоадот отиде на 1.7 - 1.8 MBps.
Nice job, well done.

ОТ. Ова ме мотивираше да одам да си ја платам сметката :)

Има некоја грешка или 2та пакети се иста цена. кај едниот е 15/1 за 500 ден, а другиот 25/1 за 500 ден и двата со неограничен трансфер.... сигурно е грешка

Добро е стана и официјално 15/неограничено, редно беше.

Има некоја грешка или 2та пакети се иста цена. кај едниот е 15/1 за 500 ден, а другиот 25/1 за 500 ден и двата со неограничен трансфер.... сигурно е грешка
25/1 е 1500.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom