Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кај мене се намалува. Минатион месец 10 дена трошев од мобилен.
Ова е некоја забера само кај тебе изгледа се случува ова
Иначе, како што и самите гледате нешто се крчка ... и тоа ќе биде многу интересно како што слушнав јас -
Само ќе ви кажам дека слушнав дека брзини ќе растат и лимити ќе летаат (ќе ги нема) ... деталите ќе следат ...
Добро е чим е така. Но јас сепак не сакам да останам без нет додека официјално не се објави. Партизанското не сакам да го играм.Ова е некоја забера само кај тебе изгледа се случува ова
Иначе, како што и самите гледате нешто се крчка ... и тоа ќе биде многу интересно како што слушнав јас -
Само ќе ви кажам дека слушнав дека брзини ќе растат и лимити ќе летаат (ќе ги нема) ... деталите ќе следат ...
Добро е чим е така. Но јас сепак не сакам да останам без нет додека официјално не се објави. Партизанското не сакам да го играм.
Инаку ако можеш кажи ми зошто дигиталниот ресивер не го синхронизира времето и датумот? Salora ресивер е и после секое исклучување од струја не се синхронизира со месеци?
Ова е некоја забера само кај тебе изгледа се случува ова
Повторно си се врати брзината на 9 mbps
исклучи моторолата на неколку минути и пак уклучи ја
![]()
1. Дали за да имаш дигитална и HD телевизија мора да имаш пакет со сите три услуги? Заинтересиран сум само за интернет од 500 ден+ 350ден кабловска
2. Дали модемиве што ги даваат на реверс се и рутери или треба дополнително да си купам рутер? и која е разликата од
Motorola SBV 5121 и Thomson THG 520, 540, 541 кој е подобар?
3.Дали можам да го префрлам постоечкиот телефонскиот број во Телекабел?
Ако земеш модем на реверс тогаш плаќаш 2 или 3 сметки однапред и потоа го враќаш.Мој совет подобро купи си го за 2500 денари мислам.