Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи можеш да тестираш по колку гига повторно ќе ти ја намалат брзинатаДо 15ти штедам, после 15ти просам.
Tрошев уште 100 од женска.))
Да не заборавам, а уште е 1.7мбпс.))))))))) Им текна да се опраат, браво! Се надевам после тестирањето, така ќе остане.
![]()
Колку што имам приметено досега се нема случено забележително да тестираат нешто ново па да вратат назад по старо.bravo za telekabel, samo posto kazale deka e test, da ne ni go vratat pak na 8, inace da soberat sili i uploadot da go pojacaat od 1 na 2 mbps, togas duplo poveke ke se oseka brzinata za surfanje po net, 100 giga limitot e stvarno limit 10 filma na hd i edna igrica ama sepak e dobro vaka samo da ne go namalat pak
Колку што имам приметено досега се нема случено забележително да тестираат нешто ново па да вратат назад по старо.
Примарно доколку им дадеш нешто па потоа им го земеш истото би креирало разочарување кај корисниците а Телекабел тоа го одбегнува.
Мое мислење во случајов е дека ако ставиле да биде 15 - ќе биде 15Mbps download брзината.
Е сега, поради тоа што претходно беше 8Mbps download брзината на најкористениот пакет, според мене можеле многу лесно да го зголемат на 16Mbps наместо на 15Mbps, а со тоа сместа да следи маркетинг кампања - ДУПЛИРАНИ БРЗИНИ НА ТЕЛЕКАБЕЛ. Со тоа и оној корисник кој што не се разбира од ИТ областа ќе добие впечаток дека добива дупло подобра услуга за исти пари, а тоа е поголема WIN ситуација.
Just my 2 cents.
Јас ионака сум продаден. Download со Steam и Origin стандард беше 1mbps на стариот. Со новиот си држи 2 без проблем.
Денес ми е само нестабилен, бавно лоадира страни, исто и торенти.. ама уште средуваат тука изгледа.
Колку што имам приметено досега се нема случено забележително да тестираат нешто ново па да вратат назад по старо.
Примарно доколку им дадеш нешто па потоа им го земеш истото би креирало разочарување кај корисниците а Телекабел тоа го одбегнува.
Мое мислење во случајов е дека ако ставиле да биде 15 - ќе биде 15Mbps download брзината.
Е сега, поради тоа што претходно беше 8Mbps download брзината на најкористениот пакет, според мене можеле многу лесно да го зголемат на 16Mbps наместо на 15Mbps, а со тоа сместа да следи маркетинг кампања - ДУПЛИРАНИ БРЗИНИ НА ТЕЛЕКАБЕЛ. Со тоа и оној корисник кој што не се разбира од ИТ областа ќе добие впечаток дека добива дупло подобра услуга за исти пари, а тоа е поголема WIN ситуација.
Just my 2 cents.
wot Dark HaCkeR Што бидна, до кај сте со сообраќајот, ви намалија брзина?
wot Dark HaCkeR Што бидна, до кај сте со сообраќајот, ви намалија брзина?