Здраво, сакам да го проверам реализираниот сообраќај, како треба да се најавам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јави им се у техничка у прашај ги кој ти е username, пасвордот треба да се првите 4 букви од презимето, бар така беше порано, иначе можеш да си провериш тука:Здраво, сакам да го проверам реализираниот сообраќај, како треба да се најавам?
Мислам дека сеуште е така. Username ти е бројот на договорот (кај мене беше нешто АХХХ, а лозинка првите 4 букви од презиме, со мали ако не се лажам).Јави им се у техничка у прашај ги кој ти е username, пасвордот треба да се првите 4 букви од презимето, бар така беше порано, иначе можеш да си провериш тука
Мислиш некои како combo пакетов кај овие во Прилеп за 850 денТелекабел се ок само малку уплоад и трансфер има,да се надеваме дека за нова година ке имаат нови пакети како секоја година![]()
http://www.netindex.com/upload/2,52/Macedonia/
Мислиш некои како combo пакетов кај овие во Прилеп за 850 ден
http://www.kabelnet.com.mk/article/internet-paketi/
Било што било, гледај сега што е и што треба да биде.
mene uste netot mi e sranje posle 16-17h za download koj znae da padne i pod 1 a najcesto e negde okolu 2, toa za 2012 i so ogled so ponudite na blizoo i t home e mnogu loso i nekonkurentno, kaj mene nema optika nema ni kabel od blizoo inaku odma ke se prebacev ova ne se trpi
milion pati i rekle deka brzinata varira i toa za niv e prifatlivo bidejki dogovorot e do 8 mbps a do 8 e pomalku od 8 sto znaci deka legalno e da ti bide brzinata i 0,001 mbpsДали си се јавил во техничка подршка и дали дошла екипа на терен и што рекла дека е проблемот ...???
Пробај напиши приговор до Телекабел полека причекај стрпи се некое време, ако не се оправаат земи нет на T-Home.milion pati i rekle deka brzinata varira i toa za niv e prifatlivo bidejki dogovorot e do 8 mbps a do 8 e pomalku od 8 sto znaci deka legalno e da ti bide brzinata i 0,001 mbps
milion pati i rekle deka brzinata varira i toa za niv e prifatlivo bidejki dogovorot e do 8 mbps a do 8 e pomalku od 8 sto znaci deka legalno e da ti bide brzinata i 0,001 mbps