Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
пак 50 гб ццц

:(
а кејблтел дава 10 пати повеќе

1321215087.png

пеесет пеесет поарно од ич
инаку кај глеате дека cabletel е исто пари со телекабел
јас ко шо глеам тие даваат 500 гига ама поскапо е?

Падна интернетов во центар? Или мене ме исклучиле? Ама платено ми е, знам дека три месеци ако немаш платено исклучуваат.

Падна интернетов во центар? Или мене ме исклучиле? Ама платено ми е, знам дека три месеци ако немаш платено исклучуваат.
Како што гледам интернетот во Центар работи, можеби е нешто локално, пријави во корисничка поддршка.

Тие уште каналите не си ги средиле па камоли да го средат нетот или да покачат брзина и лимит. Да имаа малку памет ќе ставеа подобро 30 програми што ги гледа народот, отколку 60 бескорисни на кои пола им прават пали/гаси и ги менуваат на секои 2 дена.
И тие 50 гига не се исплатат за нервозите.
Во моиве месеци со нив, ЕДЕН ден немало кај што бил нормален нетот... или страници кочат, или пинг има, или брзина нема, или јутуб не полни, ИЛИ СВЕ ОДЕДНАШ, или конекција нема по 2 саати, или конекција снемува на секои 15 мин...
А корисничка поддршка никако не даваат. Или не креваат телефон, или ти запишуваат екипа која не ти стигнува, или вирус имаш. Трето решение никогаш немало...
Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата. :D

Тие уште каналите не си ги средиле па камоли да го средат нетот или да покачат брзина и лимит. Да имаа малку памет ќе ставеа подобро 30 програми што ги гледа народот, отколку 60 бескорисни на кои пола им прават пали/гаси и ги менуваат на секои 2 дена.
И тие 50 гига не се исплатат за нервозите.
Во моиве месеци со нив, ЕДЕН ден немало кај што бил нормален нетот... или страници кочат, или пинг има, или брзина нема, или јутуб не полни, ИЛИ СВЕ ОДЕДНАШ, или конекција нема по 2 саати, или конекција снемува на секои 15 мин...
А корисничка поддршка никако не даваат. Или не креваат телефон, или ти запишуваат екипа која не ти стигнува, или вирус имаш. Трето решение никогаш немало...
Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата. :D

Чекај па ти сеа си запнал за интернет.Он почна тука градежни проекти по Штип нема време за интернетот да го гледа.Прво ејнџлс сеа ресторан прави,денес слушнав базенот го купил па ќе прави ексклузивен базен....Како што кажа и јас Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата.:love:

Душата ми грее кога видам дневно по 20 души што преминуваат од Телекабел во Кејблтел.Нека е на арно само.Можеби јас неможам сега да ги сменам ама другите да и ќе видат они коа ке снемаат пари

10-ти Јуни, народот дома, се сурфа на големо, мрежата на жалост забележително зачкрипува.

шо ке беше ова од ден на ден шо поќе успорва :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom