Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
НАЈНОВО
Бесплатен модем за сите кои ќе се излажат на Телекабел:p
![]()
![]()
Си останавме на 50гига сеуште![]()
Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига![]()
Леле не ме плаши....Што ќе ми е брзина зголемена кога ми треба повеќе за симнување....Ти рекоа кога би имало евентуално зголемување на брзина кое и така е лага според мене?
Не рекоа од кога ќе ја зголемат брзината,иако и јас не верувам во тоа
Баш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига![]()
Баш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.
Џабе зголемена брзина без лимит.
4-5 ХД филмови и отиде лимитот.
Се мислам да се префрлам на промотивниот пакет од Кејбл Тел 500 гига имаш лимит со 10 Мбпс ако не се лажам
Кај мене се е во ред.Што е ова сабајле станувам отварам страната за потрошено и ми е ресеитран лимитот а покажува уште 5ти месец а брзината е смалена??Кај некој има исто вака?
Да. и кај мене е исто, а веќе има поминато саатипол од новиот месец50 глупави гиги и сеуште намалена брзина.Само кај Телекабел е вака![]()