Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гигаНАЈНОВО
Бесплатен модем за сите кои ќе се излажат на Телекабел:p
Си останавме на 50гига сеуште
Леле не ме плаши....Што ќе ми е брзина зголемена кога ми треба повеќе за симнување....Ти рекоа кога би имало евентуално зголемување на брзина кое и така е лага според мене?Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига
Не рекоа од кога ќе ја зголемат брзината,иако и јас не верувам во тоаЛеле не ме плаши....Што ќе ми е брзина зголемена кога ми треба повеќе за симнување....Ти рекоа кога би имало евентуално зголемување на брзина кое и така е лага според мене?
Им давам фора до декември да средат нешто ако не тогаш за Нова Година секогаш сите даваат секакви промоции,ќе земам АДСЛ од Оне или некој и готово.Изгледа на нивниот безобразлук нема крај.Не рекоа од кога ќе ја зголемат брзината,иако и јас не верувам во тоа
Баш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.Денес ми го заменија модемот и рекоа дека немало да има више покачување на лимитот,туку било можно само брзината да се покачела на 12 Мбпс,изгледа си останавме на 50 гига
Од сеа што направиле изгледа само даунлоад за уплоад нема шанси мада и тоа е 2 проценти сигурно.Нивните намери со години каснатБаш ме интересира од кога ќе биде зголемувањето на брзината и конкретно за какво зголемување ќе се работи - upoload/download брзина.
Не се мисли стави го одма.Се би дал да можам од нив да ставамЏабе зголемена брзина без лимит.
4-5 ХД филмови и отиде лимитот.
Се мислам да се префрлам на промотивниот пакет од Кејбл Тел 500 гига имаш лимит со 10 Мбпс ако не се лажам
Кај мене се е во ред.Што е ова сабајле станувам отварам страната за потрошено и ми е ресеитран лимитот а покажува уште 5ти месец а брзината е смалена??Кај некој има исто вака?
Да. и кај мене е исто, а веќе има поминато саатипол од новиот месец50 глупави гиги и сеуште намалена брзина.Само кај Телекабел е вака