Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
пак 50 гб ццц

:(
а кејблтел дава 10 пати повеќе

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
пеесет пеесет поарно од ич
инаку кај глеате дека cabletel е исто пари со телекабел
јас ко шо глеам тие даваат 500 гига ама поскапо е?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Падна интернетов во центар? Или мене ме исклучиле? Ама платено ми е, знам дека три месеци ако немаш платено исклучуваат.

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
Падна интернетов во центар? Или мене ме исклучиле? Ама платено ми е, знам дека три месеци ако немаш платено исклучуваат.
Како што гледам интернетот во Центар работи, можеби е нешто локално, пријави во корисничка поддршка.

Член од
21 март 2011
Мислења
86
Поени од реакции
40
Тие уште каналите не си ги средиле па камоли да го средат нетот или да покачат брзина и лимит. Да имаа малку памет ќе ставеа подобро 30 програми што ги гледа народот, отколку 60 бескорисни на кои пола им прават пали/гаси и ги менуваат на секои 2 дена.
И тие 50 гига не се исплатат за нервозите.
Во моиве месеци со нив, ЕДЕН ден немало кај што бил нормален нетот... или страници кочат, или пинг има, или брзина нема, или јутуб не полни, ИЛИ СВЕ ОДЕДНАШ, или конекција нема по 2 саати, или конекција снемува на секои 15 мин...
А корисничка поддршка никако не даваат. Или не креваат телефон, или ти запишуваат екипа која не ти стигнува, или вирус имаш. Трето решение никогаш немало...
Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата. :D

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.100
Поени од реакции
1.374
Тие уште каналите не си ги средиле па камоли да го средат нетот или да покачат брзина и лимит. Да имаа малку памет ќе ставеа подобро 30 програми што ги гледа народот, отколку 60 бескорисни на кои пола им прават пали/гаси и ги менуваат на секои 2 дена.
И тие 50 гига не се исплатат за нервозите.
Во моиве месеци со нив, ЕДЕН ден немало кај што бил нормален нетот... или страници кочат, или пинг има, или брзина нема, или јутуб не полни, ИЛИ СВЕ ОДЕДНАШ, или конекција нема по 2 саати, или конекција снемува на секои 15 мин...
А корисничка поддршка никако не даваат. Или не креваат телефон, или ти запишуваат екипа која не ти стигнува, или вирус имаш. Трето решение никогаш немало...
Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата. :D
Чекај па ти сеа си запнал за интернет.Он почна тука градежни проекти по Штип нема време за интернетот да го гледа.Прво ејнџлс сеа ресторан прави,денес слушнав базенот го купил па ќе прави ексклузивен базен....Како што кажа и јас Кога ќе пропаднат ќе спијам како бебе со насмевка преку уши и ќе ми биде мирна душата.:love:

Душата ми грее кога видам дневно по 20 души што преминуваат од Телекабел во Кејблтел.Нека е на арно само.Можеби јас неможам сега да ги сменам ама другите да и ќе видат они коа ке снемаат пари

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.161
Поени од реакции
6.026
Не ќе да е на арно ова...

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.947
Поени од реакции
1.498
10-ти Јуни, народот дома, се сурфа на големо, мрежата на жалост забележително зачкрипува.

login.php

404 Error on index.php
Член од
5 јуни 2009
Мислења
696
Поени од реакции
28
шо ке беше ова од ден на ден шо поќе успорва :S

M1K1 007

не у еу
Член од