Apple
It's good to be good
Како мислиш ти го смениле? На твое барање со доплата или нешто друго?
Да на мое барање со таа акцијата нов модем на 5 рати.Сега 5 месеци ќе им давам по 300 денари.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како мислиш ти го смениле? На твое барање со доплата или нешто друго?
Со други зборови окулу 10,5GB.Soobrakaj Download + Upload: 10.680,29 MB
Како што гледам максимумот на HTTP downstream сообраќајот ми е симнат веќе некое време на 5,5Mbps.
Кога ќе убрза во тестирањето (ако е се релативно да речеме океј) се качува и иде 5,47 5,48 5,49 5,50 5,49 5,48 5,47 мава еден хард лимит на 5,5 и толку потоа евентуално паѓа надолу малку, што е нормална појава при таква ситуација. Истото се случува и со HTTP upstream со 0,5Mbps.
А да, да не заборавам моментално, т.е. досега имам сообраќај направено:
Со други зборови окулу 10,5GB.
Провери го следново, ако ти е модемот со компјутерот врзан преку УСБ кабелот и ако имаш постара машина со УСБ 1.1 а не со 2.0 портови тогаш појше од тие 5 do 6Мb/s неможеш да добиеш затоа што USB 1.1 толку и подржува:
You're expecting far too much from USB 1. It's 12 Mb/s, not MB/s. Typical figures for real world use are below 900 KB/s (~7 Mb/s).
да ве прашам еве веке 2 3 дена коа ке го укл пц-то првите 15 20 мин неам нет т.е имам само колку за мсн и скајп дали само јас го имам овој проблем или и вие?и дали може да е вирус во прашање:smir:
Па да овие 2 3 дена по 15 20 може и 30 мин![]()