Телекабел интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата cYb3rc0re
  • Време на започнување Време на започнување
нај вероватно и лимитот е зголемен чим брзината е зголемена иначе нема логика да се покачи брзината ако лимитот е 100 GB
Али еве кај wot е паднат на екстремно незавидно ниво :)

2971562818.png

Чудно :)

Се јавив во телекабел и ги прашав за ова ми рекоа дека било во тест фаза уште ништо официјално не туку било ставено на тестирање значи нешто се прави а нај вероватно лимитот ке остане на мизерни 100 GB така да неограничено ке сонуваме уште долго време

Moze i neograniceno da bide ne se znae. Mora da ja ubijat konkurencijata od blizoo. Jas pak ja prasav taa od naplaten centar ona mi vika tebe mnogu li ti e brz internetot nie nemame nikakvo zgolemuvanje na brzinata. :pos:

Sent from my Samsung Galaxy S3

Кога ти зборев јас :rolleyes:

Ама тогаш пред 3 недели изгледа само ти си бил среќникот, сега кај повеќето е. И плус кај тебе на спид тест не покажуваше повеќе, дури мојот спид тест беше поголем од тојот али сепак одеше со 1.

Кај мене и сега на спидтест покажува 9мб со 1мб.

Ако не го зголемат лимитот се е џабе !

Се јавив во телекабел и ги прашав за ова ми рекоа дека било во тест фаза уште ништо официјално не туку било ставено на тестирање значи нешто се прави а нај вероватно лимитот ке остане на мизерни 100 GB така да неограничено ке сонуваме уште долго време

И јас се јавив рекоа таа е новата брзина нема да има корекции.Тест фазата се однесува на префрлање на сите корисници на тие брзини постапно по региони.А за лимитот ми рекоа сега за сега е тој али по муабетот ми делуваше као изгледа и тоа ќе се мења

И јас се јавив рекоа таа е новата брзина нема да има корекции.Тест фазата се однесува на префрлање на сите корисници на тие брзини постапно по региони.А за лимитот ми рекоа сега за сега е тој али по муабетот ми делуваше као изгледа и тоа ќе се мења

ке се мењава ама по 5 години како и обично што прават телекабел,што е финтава со покачување на брзината кога имаш 100 GB т.е побрзо да ги трошиме и тие 100 GB

ке се мењава ама по 5 години како и обично што прават телекабел,што е финтава со покачување на брзината кога имаш 100 GB т.е побрзо да ги трошиме и тие 100 GB

Мое предвидување е дека сообраќајот ако го зголемат ќе биде во декември или јануари затоа што последниот пат тоа го направија пред две години во Јануари после нова година кога "додадоа" нови канали и башка тоа.

Мое предвидување е дека сообраќајот ако го зголемат ќе биде во декември или јануари затоа што последниот пат тоа го направија пред две години во Јануари после нова година кога "додадоа" нови канали и башка тоа.

море уште сега нека ги го направат иначе не ми е потребна таа брзина ако сум ограничен

Момци, после лимитот мене ми се намали на стандард .20 брзина. Ама уште ме немаа фатено реформите изгледа.
Денес качува до 1.8мбпс. Се јавив да прашам за јузер ама не кренаа, а вчера згрешив мејл за регистрација на другиот начин, па ме тераат да чекам 24 часа за одново.

Кај 12 ќе се регистрирам, ќе ви кажам за сигурно, оти сум 100% дека ми е поминат лимитот. А денес брзината е неверојатна. :)

Да не заборавам, а уште е 1.7мбпс. :)))))))))) Им текна да се опраат, браво! Се надевам после тестирањето, така ќе остане.

TNfraPy.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom