Телефон vs. Телефон - Тема за споредби, искуства и препораки

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
А од HTC 610 и Sony Xperia M2 кој е подобар ?

Оној што повеќе те бендисува.

Еден другар го има едниот, друг другиот. Потполно се исти во поглед на перформанси. Оној со M2ката нема проблем со call quality, иако сите право за тоа се фаќаат. Остало је ствар укуса. Јас би М2. Ако зимаш М2 само провери предна камера на лице место пред да купуваш.

Nokia 630 зошто хатецето е кинез и со тапа процесор
Иако е тапа процесор ама брат ми го има таков 310 и споредував со мојот М7 и со интернет прелистувач се покажа побрз од мојот М7 е ајде како ќе објаснуваш :D (со Вај-Фај нормално)

LG G2 Mini vs. LG L90 vs. HTC Desire 610? И зошто ?
L90 отпаѓа у секој случај, а меѓу G2 и Desire 610 тоа ти е ствар на вкус, иако повеќето би ти рекле G2 иако е мини, јас од што го имам чепкано 610 многу ми е добар на изглед, многу лежи на раката, а G2 немам чепкано. Ама како што гледам ги имаат скроз истите карактеристики и во софтверот ако стварно нема некоја разлика мислам дека 610 е во предност во изгледот ама сепак тоа е ствар на вкус :)

Еве и тука малце да придонесам за заштита на купувачите или за проверка на тие веќе што купиле Mi телефон.

MI Anti-Fake e програм кој врши Идентификација на вашиот Xiaomi телефон, и проверка на неговата оригиналност.
Програмот е направен од страна на најголемата група на девелопери за MIUI која се вика MIUI Adria (каде и ние сме членови, т.е. фамилија :) ), во директна соработка со Antutu кој е познат по своите benchmark програми нели.

Програмот се инсталира како секој друг програм, со овозможен ROOT пристап, и за правилна работа треба интернет конекција, затоа што се поврзува со серверите на фабриката за проверка.

Моментално MI Anti-Fake може да ги провери следниве модели: MI 1, Mi 2/2A/2S, MI 3, MI4, Redmi 1/1S, Redmi Note, а наскоро и другите што излегуваат.

Голема благодарност до нашите пријатели http://adria.mobiledevs.net

Симнете го тука: DOWNLOAD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom